„Amazon“ siuntinyje – radinys, kurį išvysti norėtų tik nedaugelis  ()

Austrė Kat Kahraman iš „Amazon“ užsisakė stalą, o gavo siuntinį, kuris judėjo. Moterį toks vaizdas išgąsdino, tačiau neilgai trukus paaiškėjo viso to priežastis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš dėžės išbėgo keturios pelės ir kaip mat išsilakstė po visą moters butą. Tačiau kad to dar būtų negana, moteris, atidariusi siuntinį, išvydo dar tris negyvus graužikus.

Kat (37) pasakojo: „Vaikinas pristatė mums dėžę ir aš pastebėjau įtartinas skyles, tačiau mes kaip tik vakarieniavome, tad aš tiesiog įsinešiau viską į vidų. Atidarius sekundę pagalvojau, kad jis tikrai taip neturėtų atrodyti ir staiga iš siuntinio iššoko pelės. Buvau šokiruota.

Man pavyko vieną pelę pagriebti, ją įdėjau į kitą plastikinę dėžutę, o tada pamačiau vieną negyvą ir dar keletą gyvų. Suskaičiavome tris gyvas ir tris nugaišusias, iš viso 6 pelės. Tačiau kiek vėliau septintąją radau lakstančią virtuvėje, tikriausiai šiai pavyko prasmukti.

Gerai, kad aš nesu jautri, įsivaizduokite žmogų, kuris bijo pelių ir atidaręs dėžę pamato tokius dalykus.“

Kat, dirbanti klientų aptarnavimo specialiste, dalinasi butu su trimis draugais Pimlic‘o rajone, Londone. Moteris nusprendė gautas peles pasilikti. „Mes išmetėme negyvas, o gyvas pasilikome – apgyvendinome jas dėžėje su maistu bei vandeniu“, – teigė moteris.

Kat tikisi, kad jai pavyks išlaikyti peles, tačiau jai reikia daugiau informacijos, kaip jas prižiūrėti, dėl to moteris kreipėsi į Gyvūnų apsaugos tarnybą: „Mes nežinome, kiek yra patelių ir patinų ir tikrai nenoriu, kad namuose atsirastų 100 peliukų.“

Gyvūnų apsaugos tarnybos atstovas pasiūlė paimti graužikus, tačiau moteris panoro peles laikyti kaip augintinius: „Mes nematėme jų, todėl nesame tikri, ar tai laukinės ar naminės pelės. Vis tik nepatariame žmonėms laikyti laukinių gyvūnų kaip naminių, nes jų poreikius patenkinti gali būti labai sunku.“

„Amazon“ dėl šio įvykio atsiprašė ir pasiūlė austrei visišką pinigų grąžinimą už 47 svarus kainavusį baltą ąžuolinį stalą bei 60-ties svarų dovanų kuponą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Anglija.lt
Anglija.lt
(33)
(12)
(21)

Komentarai ()