Kaip atliekamas abortas: viską detaliai paaiškinanti animacija (Video) (N-18)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

shift 2016-05-31 19:37
Abortai - didžiausias genocidas žmonijos istorijoje.
Egidijusd1 2016-05-31 20:36
Besaikis dauginimąsi yra žmonijos prakeiksmas.
UTF16 2016-05-31 20:47
Šita „karūna“ atitenka vyrų masturbacijai.
lape 2016-05-31 20:50
Kai visoje Amerikoje 1973 metais buvo leisti abortai, niekas nesitikėjo, kad po 17 metų apie 30% sumažės nusikalstamumas. Ir iki šiol, abortai laikomi viena veiksmingiausių priemonių kovoje su nusikalstamumu.
mnv 2016-05-31 21:03
Kodėl ant šito n-18? Aš galvojau, kad rodysit tą kur per tikybos pamokas atsinešdavo su tikrais fetus'ais ir jų dalim stiklainiuose Ten dėl shock value n-18 kažkodėl nesakydavo mokytojai
Rukis 2016-05-31 21:16
Abortai - vienas didžiausių gėrių, kurių dėka į pasaulį neateina nelaukta gyvybė, kurios egzistavimas būtų grįstas kaip klaida.
Kitesabove 2016-05-31 22:17
Tiksliau seksas. O jei nenori vaiku, tai yra vazektomija. Abortas yra kazkas nenormalaus, turetu uz tai sodint i kalejima. Cia yra zmoguzudyste. Ir ne, man nepatinka vaikai.
Niemand 2016-05-31 22:35
Negali nužudyti to, kuris niekada negyveno. Iki 6 mėn. vaisius net neturi smegenų žievės, to daikto, kuriuo mes mąstom ir kuriam mirus, žmogus laikomas mirusiu.
shift 2016-06-01 02:23
Kodėl? Ar spermatozoidas gali savaime isivystyti į žmogų? Spermatozoido viduje nevyksta ląstelių dauginimąsis ir jis neauga geometrine progresija. Visai kitas reikalas yra apvaisintas kiaušinėlis. Po apvaisinimo prasideda nenutrūkstantis augimas, ląstęlių dalijimąsis, kuris sustoja tik žmogui mirus. Tai yra žmogaus biologinės egzistencijos pradžia. Nesuprantu, kodėl šiuos sudėtingus biologinius procesus reikia sutapatinti su spermatozoidu kuris ir taip natūraliai iki rezorbcijos gyvena tik kokias keturias dienas?
shift 2016-06-01 02:47
O širdies plakimas turi ką nors bendro su gyvenimo sąvoka tavo manymu? Ir prie ko čia smegenys? Ar žmogus gulintis giliausioje komoje yra "protingesnis" už 12 savaičių vaisių? Žmogus komoje gali niekada nebepabusti, o 12 savaičių vaisių iki sąmoningumo skiria tik pora mėnesių. Juslių nebuvimas nesuteikia moralinės teisės įsikišti į savarankišką tos gležnos gyvybės egzistavimą.
immortallt 2016-06-01 08:27
shift, o kas esi tu, kad kištumeis į kito, jau gyvo žmogaus gyvenimą? Tai gal ir moteris per kiekvieną ciklą turi pastoti, nes kiekviena neapvaisinta kiaušialąstė yra prarasta gyvybė? Nes na kiekvieną kiaušialąstę nuo pilnai mąstančio žmoggaus skiria tik kokie 4 metai. Kas dėl nusikalstamumo sumažėjimo įteisinus abortus, tai ne iš statistikos ištraukta šiaip asociacija, tai ilgametė JAV politika, kuri labai pasiteisino. Vaikai gimę alkoholikų šeimoje, nieko kito nemato, kaip tik tinginiavimą ir svaiginimąsi. Atitinkamai elgiasi gyvenimo ir visai nebesupranta, kas yra kas. Tai kam daryti nemylimus vaikus?
- 2016-06-01 09:14
Kai tik religingas, tai iškart durnas. Nurodyk bent vieną logiškai skambančią priežastį, kodėl dėl išprievartavimo pastojusi moteris privalėtų gimdyti?
immortallt 2016-06-01 09:59
Nes jis gali būti nobelio laureatas, todėl motina turi visą gyvenimą auginti ir matyti vaiką, kaip priminimą baisios patirties.
UTF16 2016-06-01 10:38
Tu paaiškink geriau, kaip jis gali kažko norėti, t. y. kokioje jo kūno dalyje generuojami norai.
Niemand 2016-06-01 12:01
a) Protingesnis, nes jis bent jau turi organą, kuriuo protaujama; b) Nesvarbu, kas ir kiek skiria, svarbu, kad skiria. Spermatozoidą nuo sąmoningumo skiria ne ką daugiau nei 12 savaičių vaisių. Abiem atvejais turi dar daugybė palankių aplinkybių atsirasti, kad sąmoningumas atsirastų.Ir palyginus su tuo, kiek daug visko reikia normaliam vaisiaus vystymuisi, pasimatymas su kiaušialąste yra visiška smulkmena. c) Jei ta gležna gyvybė būtų savarankiška, niekas į ją nesikėsintų, bet ji tokia nėra jokiu aspektu, jai būtinas donoras - motina - o pastaroji neprivalo būti donore.
Kitesabove 2016-06-01 14:10
Tokiems zmonems kaip immortal yra taip pat nereiksminga zmogu partrenkt kaip ir atimti gyvybe vaikui. Ar bet kam kitam. Susimastyciau ar tik nesi psichopatas.
immortallt 2016-06-01 17:04
Gal pirma reikėtų suprasti, ką kalbu. Vaisius nėra vaikas. Iki 3 mėnesių, jis neturi ne tik suvokimo savęs, bet net aplinkos. Taigi nelygink su žmogumi, asmenybe ar pan. Taip pat, mama turi teisę rinktis, ar sakai jei jau pastojo, tai net jei numirs, ar pastojo dėl kitų prievartos, ar pastojusi gaus auginti vaiką gatvėje, jinai neturi teisės rinktis? Kas čia didžiausias barbaras? Kas dėl partrenkti žmogų, paaiškink man, kodėl vairuotojai turėtų nenuskinti nuo kelio pėsčiųjų, kurie tyčia lenda po ratais, kurie iššoka per jiems raudoną, o tu turi kirsti ant stabdžių? Tai sukelia pavojų kitiems eismo dalyviams, pats stabdydamas gali gauti į šikną, nustums tave po fūros ratais ir pats žūsi, tik tam, kad kažkos degeneratas, kuris dėjęs skersą ant eismo taisyklių, jaučiasi drąsus ir rizikuoja kitų gyvybėmis galėtų pereiti gatvę? Negirdėjęs nieko apie natūralią atranką? Beje, porą nuskintų, kurie iššoka prieš mašinas tyčia, "tipo sustos", daugiau tokių nebūtų, arba su laiku nebebūtų. Net šunys išmoko po ratais nelįsti (na didžioji dalis, kol dar sveiki). Ar sakai, kad jie durnesni nei šunys? Aš esu realistas ir moku žiūrėti be emocijų į kitus ir save. Elgiuosi taip, kad savo elgesiais nevaržyčiau kitų gyvenimo. Jei tai gatvė, elgiuosi pagal eismo taisykles, o jei pažeidinėju jas, tai pasirūpinu, kad niekam nesukelčiau jokių problemų dėl to. Taigi, nematau priežasčių, kodėl nesilaikantieji taisyklių ir trukdantys kitiems kažkodėl turi būti saugomi (iššokantys prieš mašiną). Situacija iš praeitos savaitės, skustas su savo blondine (pagal sijoną iš stoties rajono), varo per gatvę, kokie 30-50 metrų nuo reguliuojamo šviesaforo, kur jam žalia. Ir eina skersai gatvės, o aš tik išsukęs (dešinys posūkis). Jis trukdo eismui, vos velkasi keliu ir eina akivaizdžiai ne per perėją. Per jį vos man neįlėkė į šikną. Ir techniškai, jei jį parvažiuočiau, būčiau pagal KET nekaltas, bet jo turto paveldėtojas man mašinos netaisytų, man apsilankymus pas psichologą nekompensuotų ir dar žiūrėk, kad nebūčiau pripažintas dėl neatsargaus vairavimo, bet ne priešingai: pėstysis lakstantis po kelią nepripažintas kaltu dėl neatsargaus elgesio ir pavojaus sukėlimu kitiems eismo dalyviams TYČIA. Taigi, jei tau tai atrodo amoralu, sveikinu, esi emocijomis valdomas, kuris gyveno mėšle, ir jame gyvens, nes nesugebi gyventi pagal taisykles, kurios nustatomos tam, kad visuomenė galėtų darniai gyventi.
skrajojantis gandras 2017-08-23 18:51
Veganizmo logika neturi samonės ir jausmu galima valgyti.