NSO bendruomenė vėl gaudžia: entuziastai aptiko Antarktidoje paslėptą „ateivių laivą“ (Video)  (1)

Nuo mistiškų piramidžių iki laiptus primenančių vaizdų – ateivių medžiotojai Antarktidoje rado pačių įvairiausių keistenybių. Naujausias jų atradimas – neįprasta struktūra, atrodanti kaip ateivių laivas, kurio dalis „paslėpta“ urve.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Radinio autoriai iš „YouTube“ kanalo „Secure Team“ teigia, kad šie vaizdai yra „galutinis įrodymas apie slaptas technologijas“, kurias ateiviai yra atgabenę į Žemę.

„Tai yra stulbinantis atradimas ir viena iš akivaizdžiausių nenatūralių, neįprastų struktūrų, kurias mes atradome Pietų ašigalyje“, – teigė „Secure Team“ atstovas.

Šį vaizdą jie aptiko tyrinėdami Žemės palydovų darytas nuotraukas programa „Google Earth“, nurodo Dailymail.co.uk.

Anksčiau šį mėnesį skelbta apie dar vieną atradimą – milžiniškus laiptus Antarktidoje. Juos NSO medžiotojai taip pat vadino ateivių darbu. Visgi kiti internautai pateikė labiau įtikinamų versijų, pavyzdžiui, toks vaizdas galėjo susidaryti dėl kameros klaidos arba tai gali būti sniego kopos.

Įtarimų ateivių ieškotojams sukėlė ir kitas vaizdelis iš Antarktidos – struktūra, primenanti sniegu užklotą 121 metrų skersmens kupolą.

„O ką, jei tolimoje praeityje, kai Žemė – ir Antarktida – buvo visai kitokios nei šiandien, ten gyveno senovės civilizacija, pastačiusi įspūdingas struktūras, paminklus ir šventyklas?“ – svarstė vienas forumo lankytojas.

Ypač didelio dėmesio internete sulaukė Antarktidoje pastebėtos „piramidės“ – apie jas skelbta dar prieš kelerius metus, o pernai metų pabaigoje šis „atradimas“ dar kartą prisimintas.

Vieniems jos atrodė kaip protingų būtybių suręsti statiniai, kiti svarstė, kad „piramidės“ susiformavo natūraliu būdu ir yra paprasčiausi nunatakai (iš ledyno kyšančios uolos, kalvos, kalnagūbriai). Dar kiti svarstė, kad šie vaizdai suklastoti naudojant nuotraukų redagavimo programas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(30)
(15)
(15)

Komentarai (1)