Rusija sugalvojo gudrų planą kaip prisivilioti daugiau jai lojalių žmonių: žada dalinti „rusų kortas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-02-02 11:18
Praktiškai gaudamas tą kortą, gauni vos ne antrąją pilietybę, o pagal LTU įstatymus tai yra draudžiama. Taigi, visiems išsiilgusiems ruso kortos, atimti pirmąją kortą, t.y. Lietuvišką pasą.
kiesza 2017-02-02 22:10
Vienas geras dalykas rusijoje yra tas, kad jos piliečiai gali gauti nemokamai žemės. Ale kiekvienas rusas turi teisę į vieną ha žemės, jai ją dirba, fiksuoja pelną, įgauna visišką nuossavybę, be teisę lengvatinėm sąlygom padidnti plotą.. Kaži yra dar pasauli šalių kur dirbama žemė dalinama dykai ?
Nerealiai 2017-02-02 22:44
Gal ir nieko visai projektas, vien iš šito forumo nemažai kandidatų gaunasi. Žinant jų politiką, tai kas tavo, yra kartu ir valstybės. Prisireiks ir pasiims tą žemę atgal ir nieko tu nepasakysi... Na žinoma jeigu duos tos žemės ten kur aplinkui nieko nėra, tai gal ir galėsi sau ramiai gyventi. Tačiau jei prasigyvensi vėl rizikuoji sėst į kalėjimą ir viso turto konfiskavimu dėl valstybės "apgaudinėjimo".
azotas 2017-02-03 00:53
o rusija ar privalo pranest lietuvai, kad tokiam ir tokiam asmeniui suteike ruso korta ? kitaip tarent lietuva apie tai gali net nezinot.
mch0lic 2017-02-03 20:33
Manau bus kaip nors pažymėta pasuose su kokia viza įvažiavo ir iš to manau būtų galima tada spręst, ar išsiųst atgal į motušę rusiją ir atimt pilietybę ar įsileist gryžusius namo.
mch0lic 2017-02-03 20:51
Kas iš tos žemės kai politinė situacija nestabili - šiandien turi, o rytoj - basas. Be to žemės tu ir lietuvoje gali gaut už ačiū ar bulvių maišą (nuomai), bet visi norintys dirbt seniai emigravo, o nenorintys ras milijoną atmazų kodėl jie tos žemės negali dirbt. Svarstant kur norėtum gyvent ar tai būtų šalis, miestas/kaimas ar miesto mikrorajonas visada atsižvelgi į pliusius ir minusus, bet be nemokamos žemės ir pigesnio kuro nelabai sugalvoju daugiau rusijos provalumu, tuo labiau, kad dar ir tas žemės gabalas bus kur nors vidury niekur.