Gerai įsižiūrėkite - ar šioje nuotraukoje matote beveik dviejų metrų ilgio gyvatę?  ()

Visi kurie ketina tapti profesionaliais gyvačių gaudytojais Australijoje, turi turėti mažiausiai du dalykus: geležinius nervus ir vanago akis. Štai nuotrauka, parodanti su kokiomis situacijomis šios profesijos atstovams tenka susidurti. Joje slepiasi 1,8 metro ilgio gyvatė. Ar matote ją?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šia nuotrauka savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino vienos didžiausių Australijoje gyvačių gaudymo paslaugas teikiančios kompanijos „Sunshine Coast Snake Catchers 24/7“ atstovai. Šis epizodas tik vienas iš daugelio, su kuriais šios įmonės atstovams tenka susidurti kiekvieną dieną.

Taigi, ar įsižiūrėjote į pateiktą nuotrauką?

Joje slepiasi 1,8 metrų Australijos vandeninis pitonas (Morelia spilota). Gyvatė išties gerai užsimaskavusi. Šis atvejis buvo pateiktas kaip iššūkis – sekėjų buvo paprašyta juo pasidalinti ir socialiniuose tinkluose, ir vos per kelias dienas ši nuotrauka tapo „virusine“.

Na, o tiems kam tenka su šiais ropliais susidurti akis į akį, gali bent jau pasidžiaugti, jog jie žmonėms nepavojingi. Žmonės šiai pitonų rūšiai yra ženkliai per didelis grobis, o nunuodyti neturi kuo – pitonai neturi nuodų.

Kita vertus šios rūšies gyvatės padaro daug žalos smulkiems gyvūnams: katėms, triušiams, mažų veislių šunims. Dažnai gindamiesi jiems įkanda, o dar dažniau juos tiesiog praryja kaip grobį.

Jei negalite įvardyti kuriame vazone slepiasi gyvatė, nenusiminkite. Atsakymą rasite kitame puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
(110)
(104)
(6)

Komentarai ()