Ar norėtumėte tokio kaimyno? Britas savo namų vidiniame kieme sukonstravo 6 metrų aukščio ugnį spjaudančią mašiną (Video)  (1)

Inžinierius, ir ekscentriškų pasirodymų autorius Colin Furze, savo namų kieme sukonstravo ugnį spjaudančią mašiną ir dabar kelia galvos skausmą tiek kaimynams tiek darbo saugos specialistams visoje Anglijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš sukonstruoto 6 metrų aukščio narvo centro, uždegus dujas, paleidžiamas beveik tokio paties aukščio ugnies stulpas, o besisukantis korpusas, varomas kartingo variklio, sukuria tornado efektą. Lyg to būtų maža, dar pridedama fejerverkų.

Kam visa tai? Ogi tokiu būdu inžinierius nusprendė atšvęsti vieną savo pasiekimų - 4 milijoninį youtube prenumeratorių.

Palikęs mokyklą viso labo būdamas 16 metų, Colin Furze iškrėtė nesuskaičiuojamą daugybę išdaigų ir sukūrė pačių ekscentriškiausių projektų. Pavyzdžiui prisidėjo konstruojant greičiausią pasaulyje vaikišką vežimėlį ar reaktyviniais varikliais varomą motociklą. Sukonstravo daugiau kaip keturių metrų ugnies čiurkšlę leidžiantį liepsnosvaidį (už kurį buvo sulaikytas policijos).  

Daugybę kartų pasirodė įvairiose televizijos laidose ir netgi įraše savo vardą į Gineso rekordų knygą (už neįgaliųjų vežimėlį išvystantį 114 km/h).

Na, o kaip atrodo jau minėtas paskutinis projektas, galite pažiūrėti video žemiau. Beje, reikia džiaugtis, kad nesate jo kaimynai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai (1)