Netikėta, bet labai reali galimybė: D. Trumpas visiškai suvystė Rusiją jai nespėjus nė atsikvošėti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dixis 2017-03-06 11:15
O tikroji situacija yra kitokia. Spauda pati viską ispucia ir pati tuos burbulus komentuoja jau kitose straipsniuose. Čia yra blogiausia.. Esmė, kad trumpas tik pagyrė putina, kad jis geras lyderis. O tai akyvaizdu, nes putinu tiki ir pasitiki didzioji dalis rusu. Kad jie leidziasi kvailinami tai jau paciu rusu reikalas. Apie NATO irgi buvo pasakyta, kad reiktu reorganizacijos, tai spauda išputė, kad NATO nebereikia.. ir t.t. daug ten tokiu pvz. Esmė, kad istikruju Trumpa sudirbinėjo Hillary priklausancios medios, stipriai perspausdamos jo paties zodzius. Bet yra ir kita medalio puse, trumpas istikruju tikrai yra tik vaikas, kuris pats nelabai supranta ka daro, todėl lengva media'oms pusti burbulus (o kartais ir reikia, kai toks persona valdo pasauli) Dabar pasirodo rusu kazkoks zurnalistas, kuris galvoja, kad trumpas pagavo rusija Akyvaizdu, kad trumpas tiek smegenu neturi, kad butu tai suplanaves, jis tiesiog nuplauke ant populizmo bangos.
technologas 2017-03-06 12:25
Ką sakė Medvedevas apie galimybę (!) gaminti naftos ir dujų gavybos įrangą Rusijoje: "- Что необходимо для самостоятельного производства этой техники в России? Прежде всего, переналаживание производства. Это довольно большое количество инженеров соответствующих специальностей. То есть у нас есть наработки и мы, например, частично ремонт этой техники производим самостоятельно. То есть у нас есть, с кем работать в этой области. Значит, по сути, нам нужно создание новых мощных предприятий и переналаживание, например, предприятий Челябинска для производства. То есть у нас пока просто ничего не подготовлено, . И понадобится, наверно, как минимум для таких производств четыре-пять лет, по некоторым оценкам. По некоторым видам оборудования - до 7 лет." Žodžiu naftos ir dujų deržava net įrangos joms išgauti nepasigamina. Vien atominės bombos kaip gasdinimo įrankis, naudos minimumas. Net baltarusiai su kazachais nebaisiai patenkinti bendravimu su Maskva. Tiesiog amerikonams nėra apie ką su ja šnekėti, išskyrus kad bombomis mažiau mosikuotų. O čia jau gaunasi pokalbis iš jėgos pozicijų. Nors amerikonai tokių grasinimų vengia, bet jau ir pas juos pasigirsta balsų, kad rusai bombomis grasina, bet tai palaukit, sako, mes žinokit irgi raketų turim.
vytautas50 2017-03-06 12:43
GM 2017-03-06 12:59
Obamos komanda šnekėjosi ir derino politinius klausimus prieš inauguraciją?
vytautas50 2017-03-06 14:30
vytautas50 2017-03-06 15:09
ekstrymas 2017-03-06 16:57
http://www.dailymail.co.uk/indiahome/in ... -shot.html
lindemann 2017-03-06 17:30
Čia kas kiša protestų video tai turėtų plačiau pasireikšti- JAV, kadangi demokratija, protestų istorija čia ilga ir nuobodi. Jie leidžia liaudžiai "nuleisti garą", išreikšti pasipiktinimą, nors ne visada liaudis supranta prieš ką priktinasi ir protestuoja, jiems tiesiog svarbu turėti tokią teisę. Rusija anaiptol neturi tokių gilių protestų tradicijų, ten istorija kaip tik atvirkštinė- 1 caras, 1 valdžia, bet kokie protestai pasisakantys prieš valdantįjį režimą yra smerkiami ir protestuotojai dažnai persekiojami. Tačiau protestai pritariantys valdžios nuomonei yra net skatinami rublio valiuta, tereikia užsidėti ant kaklo Putino karolius ir vakare jau gali įsigyti pigios vodkės, pakelti už carą: Visada yra išeitis, tiems kurie bijote demokratijos ir joje vykstančių procesų- caro vartai rytuose jums atverti, telieka tik bėgti išskėstomis rankomis į šią ramią užuovėją nuo "supuvusių" vakarų. Niekas jūsų nebandys sulaikyti, tiksliau, dar padėkos jums už tai.
GM 2017-03-06 17:41
pačiam pradedant eiti pareigas. Dar kartą klausiu ar Obamos komandos nariai darė tą patį prieš oficialiai pradėdami eiti pareigas, ar visgi tavo palyginimas yra nelogiškas?
ekstrymas 2017-03-06 17:53
vytautas50 2017-03-06 18:10
vytautas50 2017-03-06 18:39
lindemann 2017-03-06 18:50
Lietuvių liaudį iškelti į Kauną, Panevėžį ir Šilutę. O rusų liaudį įkelti į jų namus.. литовцы уничтоженный, это не ложь.. Awww, miela močiutė. Jau nekalbant apie šių laikų propagandą, dar labiau užguitus rusus Latvijoje ir Estijoje. Jei ne vakarai, Lietuvos teritorijoje jau būtų susikūrusios tokios valstybės, kaip: Klaipėdos Liaudies Respublika, Vilniaus krašto demokratinė liaudies respublika, Suvalkų koridorius būtų paskelbtas autonomine zona, pavaldus Maskvai. Čia kaip minimum. Я отвечаю за свои слова.
vytautas50 2017-03-06 19:06
GM 2017-03-06 21:04
Susitikimai vyko 2016 m. liepos ir rugsėjo mėnesiais, tai "daugiau nei prieš metus"?.. Na ir patikslinai... Tada jis jau buvo stipriai susijęs su Trump'o kampanija. Bene nuo kovo mėnesio jau dirbo jam. Visų problemų būtų išvengęs, jei nebūtų nutylėjęs tų susitikimų per perklausą. Bet akivaizdu, kad greitai sumetė galvoj, kad ne kaip skambėtų, jei įvardintų tuos susitikimus. Išsigando išgirsti daugiau klausimų, lygiai taip pat, kaip ir per spaudos konferenciją, kai pasakė, kad pasišalina nuo tyrimo ir pabėgo neatsakinėjęs į žurnalistų klausimus. Kvailysčių jis jau prisidarė pats. O dėl Obamos komandos, tai įvardink konkrečius atvejus, kuriuos būtų galima palyginti.
vytautas50 2017-03-06 21:21
vanduo4 2017-03-06 22:39
- Putinui tiesiog būtina vakarų stagnacija chaoso pavidalu. Tačiau laikai pasikeitė ir tas kontroliuojamas chaosas gali būti būdas išeiti iš stagnacijos. Juk Rusijoje chaosas = Vakaruose - neribotas pasirinkimas. Taip, kad čia Rizikuoja tiek Putinas, tiek vakarai. Kuriems pasiseks labiau? - Putino strategiją, manau, sąlygoja vienas elementas - chaosas pasaulio istorijoje dar niekada neatnešė taikos, o tik susiskaldymą ir karą. Skaldyk ir valdyk. Kuo susiskaldymas didesnis, tuo diktatūrinė sistema stabilesnė.
DJ_LFS 2017-03-07 01:27

rwc 2017-03-07 02:33
Jau porą mėnesių vysto, tik dabar apsižiūrėjo? Per ilgai visus liūliavo kairuoliška Vakarų media, tolerastijos apologetai entelektualai ir skystakiaušiai jiems pataikaujantys politikieriai. Net ir Putinas pasijuto nebaudžiamai reikšmingas. Laiko klausimas buvo, kada ateis Ostapas Benderis, kuris dės ant ilgalaikių strategijų ir suvartys nepasiruošusius miegalius ant akiplėšiškai greitos gambitų taktikos. Ar jis pats žino, kas bus toliau? Tikriausiai ne, bet užteks ir vienos kadencijos, kad paaiškėtų, kuris karalius labiausiai nuogas. Juodi laikai atėjo pirmiausia Rusijos burbulinei deržavelei, paskui turbūt Vokietijai, Prancūzijai ir kitiems, kurie toliau savo užriestos nosies nemato. Kas lūzeriams belieka, išskyrus rėkauti „not my president“...
GM 2017-03-07 11:58