Kas nutiktų jei tualeto nuleidimui panaudotumėte ne vandenį, bet skystą metalą: eksperimentas su 109 kg gyvsidabrio (Video)  (3)

Kažin ar daug kam iš mūsų kuriame nors gyvenimo etape kilo toks klausimas: kas nutiktų jei tualeto nuleidimui panaudotumėte ne vandenį, bet skystą metalą? Tačiau kilo toks klausimas, ar ne, atsakymą mes jau turime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsirengęs atskirą santechnikos mazgą, (juk negalima leisti toksiškam metalui patekti į nuotakų sistemą) įvairiausių keistų youtube eksperimentų sumanytojas Cody, ir šiuo atveju viską demonstruoja ne sausos teorijos pagrindu, o gyvai ir originaliai.

Pirmiausia eksperimentą pradėjęs su nedideliu kiekiu gyvsidabrio, galiausiai pripila jo pilną unitazo bakelį. Iš viso 109 kilogramus. Šiek tiek daugokai, žinant, kad daugelis iš mūsų daugiausiai gyvsidabrio vienoje vietoje paskutinį kartą yra matę tada, kai rankose laikė senovinį stiklinį termometrą, su viso labo lašeliu šio metalo.

Beje, didžiąją eksperimento dalį Cody dirba be pirštinių, ir veiksmo eigoje paaiškina kodėl.

Eksperimentą ir viską apie ką užsiminėme pamatysite žemiau pateiktame video. Tik jokiu būdu nesugalvokite daryti to namie. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(19)
(1)

Komentarai (3)