Didžiojoje kaimynėje ėmė plisti mada dažytis veidus žaliai. Ką tai reiškia?  ()

Aleksejus Navalnas yra su korupcija kovojantis tinklaraštininkas, kuris per kelerius metus tapo opozicijos lyderiu ir pagrindiniu Rusijos prezidento Vladimiro Putino kritiku. Būtent dėl to vyras dažnai susilaukia daug piktų žodžių ir net grasinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai viename Sibiro mieste jam nutiko keistas dalykas. Nepažįstamas žmogus priėjo prie Aleksejus ir apsimetė, kad nori paspausti jam ranką, tačiau apipylė jį skysčiu, vadinamu zelionka (briliantine žaluma). Šis antiseptinis skystis nudažo odą žaliai, spalva išlieka kelias dienas, tačiau nėra kenksmingas. Vyras prisipažino išsigandęs, kad tai nebūtų rūgštis.

A. Navalnas pasinaudojo proga ir pavertė šį įvykį savotišku judėjimu. Jis sakė kalbas atrodydamas kaip personažas iš filmo „Kaukė“. Net politiko dantys buvo žalsvi.

Aleksejus ir toliau filmuojasi vaizdo įrašuose, išsipaišęs veidą bei rankas žaliai. Galbūt kai kurie tikėjosi, kad vyras nebesirodys viešumoje po to, kai buvo apipiltas zelionka, tačiau jis tikisi, kad tokiu būdu kaip tik sudomins daugiau žmonių.

Daugybė A. Navalno nuomonei pritariančių žmonių bando paremti politiką. Jie taip pat nusidažo veidus žaliai, o vėliau viešina nuotraukas socialiniuose tinkluose, pridėdami saitažodį #ЗеленыйНавальный (liet. „Žaliasis Navalny“).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(31)
(4)
(27)

Komentarai ()