Kartais pašaliniai „ingredientai" maiste gali maloniai nustebinti: užfiksuotas retai botanikoje pasitaikantis reiškinys  (2)

Ko gero, daugelis iš mūsų esame susidūrę su nemaloniomis situacijomis, kuomet savo maiste randame plaukų, plastmasės gabaliukų ar kitų nemaistinių ir apetitą atimančių „ingredientų“. Tiesa, tai, ką savo maiste rado internete išpopuliarėjęs kinas, nėra jau taip blogai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

24-erių metų Wangas Xiaowenas be galo dievina pomidorus. Įprastai juos vaikinas perka populiarioje maisto prekių parduotuvėje ir tikina, kad šis kartas nebuvo niekuo išskirtinis. Apie išskirtinę pomidorų būklę iš jų išvaizdos buvo tiesiog neįmanoma spėti.

Grįžęs namo W. Xiaowenas nusprendė atsikąsti vieno iš pomidorų ir netrukus pastebėjo, kad jo viduje nėra jokių sėklų. Dar atidžiau apžvelgęs savo pirkinį jis atkreipė dėmesį, kad jo viduje yra užaugusi sveika daili braškė.

Pirmiausia tokį netikėtą radinį vaikinas aptarė su savo bičiuliais, tačiau nė vienas iš jų nebuvo susidūręs su tokiu ar bent panašiu fenomenu. Atsakymo nesulaukęs kinas savo situacija pasidalino internete ir netrukus sulaukė dėmesio.

Ekspertų teigimu, braškė pomidoro viduje neturėtų pakeisti jo skonio. Kalbama, kad toks nutikimas pasaulyje užfiksuotas jau ne pirmą kartą. 2010 m. Deanas Wilsonas savo darže rado lygiai tokį pat braškės ir pomidoro junginį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(26)
(9)
(17)

Komentarai (2)