Kaip paprastos idėjos krauna pinigus: ledus šunims pasiūlęs verslininkas neatsigina lankytojų dėmesio (Video)  ()

Meksiko mieste (Meksika) esančios ypatingos ledainės „Don Palettos“ lankytojai gali atsivesti savo šunis ir nupirkti jiems specialiai keturkojams pagamintų ledų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis skanėstas idealiai tinka ir žmonėms, tačiau jų skonis ir sudėtinės dalys pritaikytos pagal šuniškus poreikius. Be to, puikiai gaivina karštą vasaros dieną.

Ledainės savininkas Mauricio Montoya teigė, kad lepinti šunis įprastais ledais yra pavojinga, nes šunys nevirškina pieno, o tai gali sukelti viduriavimą, pilvo skausmus. Šunys taip pat sunkiai virškina cukrų, o jis gali sukelti vėmimą.

Kitas itin toksiškas įprastų ledų ingredientas – šokoladas. Jame yra itin pavojingo šunims teobromino, kurio per dideli kiekiai gali sukelti rimtų sveikatos sutrikimų.

Atsižvelgdamas į tai, „Don Palettos“ savininkas M. Montoya nusprendė patobulinti senovinius ledų receptus ir pasitaręs su veterinarais juos pritaikyti šunims.

Šiems pagaminti naudojamas natūralus ekologiškas jogurtas be laktozės ir be cukraus. Šie ledai pagardinti medumi ir įvairiais vaisiais, uogomis bei daržovėmis – bananais, morkomis, braškėmis, apelsinais, mėlynėmis, riešutų sviestu ir kt.

Tuo tarpu įprasti ledai turi daug cukraus, dažiklių, pridėtinių skonį suteikiančių ingredientų, kurie sukelia viduriavimą, skausmingą pilvo pūtimą ir kitus negalavimus.

Šuniškų ledų savo klientams pasiūlęs ledainės savininkas dabar neatsigina lankytojų.

Ledai šunims pavadinti Heladog. Tai dviejų žodžių kombinacija ir ispaniško „helado“ (ledai) ir angliško „dog“ (šuo).

Pažiūrėję žemiau esantį video įsitikinsite, jog ledus šunys iš tiesų mėgsta. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()