Pasaulį pašiurpino nesitvardančio Rusijos ambasadoriaus Jungtinėse Tautose kalba: ar kada nors matėte taip besireiškiantį diplomatą? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2017-04-14 11:20
Na kai diplomatai ir politikai nedirba savo darbo tada kyla karai, pastaruoju metu puse politiku reiktu statyt prie sienos
Sebastianas 2017-04-14 11:40
Na, kai iš visų pusių kaltinama Rusija, o jos ilgalaikė partnerė Jungtinėse Tautose Kinija kaip ir tyli, tai natūralu, kad ambasadorius neatlaikė. Ar tai profesionalu? Ne. Buvo galima anksčiau ar vėliau tikėtis? Veikiausiai.
immortallt 2017-04-14 11:59
O tai Rusija nėra prisidėjusi prie konflikto aštrinimo? Tik nereikia... Nesam naivūs ir netikime, kad Rusija pasaulį gelbėjo nuo nacių antro pasaulinio karo metu, ar dabar.
Sebastianas 2017-04-14 12:06
Aišku prisidėjusi (jeigu čia į mano komentarą atsakinėjai), bet mano komentaro esmė buvo ne ta
Instruktorius 2017-04-14 14:28
https://www.youtube.com/watch?v=mn8Nb7S ... jGNNFUYChQ ... +18...
vanduo4 2017-04-14 18:00
- Jam buvo liepta taip elgtis. Kitiems diplomatams tai tėra tik nekultūringas elgesys, bet Rusijos žmonėms - tai kovotojas legenda. Būtent tokia propaganda plaunamos Rusijos patriotų smegenys. Ir užtenka, kad kiti diplomatai pasiduotų agresiajai ir tai bus panaudota Rusijos saviems propagandos tikslams; - Beje, tai tikrasis Rusijos veidas, tačiau jokiu būdu nereiktų pasiduoti provokacijai, nes panašūs susitikimai pavirs į Ukrainos parlamentą, kur visi fiziškai mušasi; - Betkokiu atveju, tokia Rusijos agresija PRIVALO būti vertinama rimtai ir jeigu bus nuspręsta elgtis Rusijai nepriimtinu keliu, reikia kirsti MIRTINUS smūgius, nes Rusija yra toks kultūriškai evoliucionavęs psichologinis tipas, kuris pripažįsta tik didesnę jėgą. Aišku vakarai mėgsta sekinančią strategija, tai irgi efektyvu netgi Rusijos meškai sutramdyti; - Pasiruošti būtina viskam. Rusija dėl savo sisteminės betvarkės nepajėgi konkuruoti su vakarais, todėl ji koncentruojasi į MASINIO NAIKINIMO GINKLUS. Tai privaloma turėti omenyje. - Jeigu šauti okupantą - tai tiesiai į širdį. Tai griežtai hierarchinė valstybė - vierchas ir duchas (kalėjimo spichologija). - Įsileisti Rusiją į vakarus ir jai leisti gyventi pagal savo taisykles, tai tas pats kas priimti pabėgėlius ir jiems leisti gyventi pagal Alacho mokslą. Kas gausis? O gi jie susprogdins vakarus iš vidaus. - Tegul ir lėta, bet integracija privaloma, nesugebantiems integruotis - izoliacija (kalėjimas, deportacija, sienų uždarymas ir pan.).