Įspūdingas video parodantis kaip žmogaus išvaizdą pakeičia baisiausios ligos: nuo raupų iki maro (Video)  ()

Prieš daugybė metų plaučių uždegimas nusinešdavo itin daug žmonių gyvybių. Dabar medicina – itin pažengusi. Šimtai seniau mirtinomis vadintų ligų tapo išgydomos, tad nebekelia tokios didelės baimės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Deja, kiekvienais metais tūkstančiai žmonių vis dar miršta nuo siaubingų ligų, kurios gali sunaikinti ne tik fiziškai, bet ir emociškai. 50 000 amerikiečių kasmet miršta nuo ligų, kurioms įveikti yra sukurti skiepai.

Užsienio naujienų ir pramogų portalas „BuzzFeed“ nusprendė viešai pademonstruoti, ką žmogaus kūnui padaro mirtinos ligos. Jie sukūrė filmuką, kuriame specialistai turėjo gerokai paplušėti. Jie ne tik aprašė ligų požymius, bet ir sukūrė daugybę skirtingų „veidų“ moteriai, kad parodytų, kaip atrodo gyvybei pavojingos ligos: hepatitas B, juostinė pūslelinė, raupai, tuberkuliozė, difterija, maras.

Vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 2 milijonus kartų. Vieni internautai gyrė makiažo specialistų gebėjimus, o kiti teigė, kad jautėsi nejaukiai, stebėdami, kaip atrodo kadaise milijonus žmonių nužudžiusios ligos. Pamatykite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: