Ar žinote, kodėl su kulkosvaidžiu negalima šaudyti be pertraukų? Išbandė vientisą seriją iš 700 šovinių ir atsakymas iš karto tapo aiškus (Video)  (2)

Ginklais prekiaujanti JAV bendrovė „West coast armory“ parodė, kas nutinka su kulkosvaidžiu ir ant jo uždėtu slopintuvu, jei šaudoma be sustojimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdas atrodo išties įspūdingai, filmuotoje medžiagoje matoma, kaip po ilgos serijos šūvių duslintuvas nulūžta. Kas žino, gal po dar keliolika sekundžių ir kulkosvaidžio vamzdį būtų ištikęs toks pat likimas, nes jis irgi buvo įkaitęs iki raudonumo.

Vaizdo įrašo kūrėjai teigia, kad ginklas visgi išliko sveikas. Slopintuvas išsitaškė į gabalus iššovęs maždaug 350-400 šovinių iš 700 serijos. Vienintelis dalykas, kurį vėliau teko padaryti tai išvalyti M249 SAW kulkosvaidį ir išmesti tai, kas liko iš „Silencerco SWR“ slopintuvo.

Štai minėtas vaizdo įrašas

Svarstote, kodėl slopintuvas neatlaikė? Paprasta - jis tam nebuvo pritaikytas. Nors teoriškai slopintuvas buvo skirtas pilnai automatinei ugniai, jo gamintojai negalvojo, kad jam teks iškęsti tokią ilgą ir žiaurią seriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(22)
(4)
(18)

Komentarai (2)