Keturkoje mergaite iš Teksaso vadinta moteris savo neįprastos negalios nebuvo palaužta – susilaukė 5 vaikų  ()

Šių dienų pasaulis tikrai ne visada draugiškai priima kitokius žmones. Tuos, kurie skiriasi savo išvaizda, charakteriu, požiūriu į gyvenimą ir kitus dalykus. Belieka konstatuoti, kad taip buvo visada – net ir prieš daugelį metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai 1868 metais Tenesyje gimė mergaitė su keturiomis kojomis. Turbūt net nereikia sakyti, kaip aplinkiniai reagavo į šį išsigimimą. Jos vardas - Josephine Myrtle Corbin. Mergaitės vaikystė buvo labai sunki. Jos bendraamžiai iš jos šaipydavosi ir mušdavo. Tačiau Myrtle augo sveika ir gyvibinga, nors judėjo sunkiai.

Mergaitė gimė Nany ir Williamo šeimoje. Nepaisant to, kad gimė su keturiomis kojomis, gydytojai ramino tėvus – jų mažylė sveika. Moteris gali judinti visas kojas, tačiau vidinės yra labai silpnos.

Kaip buvo įprasta tais laikais, trylikametė mergaitė buvo nuvežta į cirką, kur buvo praminta „keturkoje mergaite iš Teksaso“.

Nepaisant to, kad gimė su keturiomis kojomis, moteris sukūrė šeimą – būdama 19 metų, kuomet jau nebepasirodydavo cirke, susituokė su Jamesu Clintonu Bicknellu. Maždaug tuo metu Myrtle pastojo, o tai sukėlė nemažą gydytojų nerimą.

Per apžiūrą paaiškėjo, kad moteris turi ne tik keturias kojas, bet ir porą atskirų lytinių organų „išorėje ir viduje“, kaip buvo sakoma tada. Gydytojas greitai nustatė, kad Myrtle laukiasi kairėje gimdoje, su kuo moteris nenorėjo sutikti - jai labiau patiko seksas dešinėje pusėje. Nėštumas sukėlė komplikacijų ir jai teko atlikti abortą, tačiau tai nesutrukdė vėliau susilaukti sveikų vaikų – keturių dukterų ir sūnaus.

Moteris mirė sulaukusi 60 metų. Jos karstas buvo užbetonuotas, siekiant neleisti kūno pavogti kapų plėšikams. Už jį nemažas sumas siūlė net kelios organizacijos ir žmonės, todėl artimieji laukė prie Myrtle kapo, kol betonas visiškai sukietėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()