Kodėl moterys į liemenėles dedasi kopūsto lapus? Pasirodo, tai gana plačiai paplitęs vienos problemos sprendimo būdas  ()

Kopūstai – ne tik sriubai virti, rauginti ar troškinti tinkama daržovė. Pasirodo, be gardaus skonio jis taip pat turi ir gydomųjų savybių. Viena iš jų – tinimo ir skausmo mažinimas, rašė naturalcureshouse.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo, šis metodas – jokia naujiena tiek Šiaurės Amerikos, tiek Europos moterims. Dauguma jo griebiasi siekdamos sumažinti krūtų patinimą ir skausmą, kuris dažniausiai užklumpa prieš menstruacinio ciklo pradžią ar po kūdikio maitinimo krūtimi.  Be to, jis gali padėti sumažinti ir nemalonų jausmą, tempimą po ilgo liemenėlės dėvėjimo.

Kaip pasiekti geriausio rezultato

Kopūstų lapai veikia kaip magnetai: jie į save „sutraukia“ karštį ir skausmą, slopina tinimą ir malšina uždegimą.

Norėdami pasiekti geriausio rezultato, padėkite kopūstą į šaldytuvą bent valandai. Kai jis jau bus pakankamai atvėsęs, nuimkite viršutinius lapus ir juos išmeskite. Tuomet nuimkite kitus du lapus ir, nuplovusi juos šaltu vandeniu, apdenkite jais krūtis.

Tik labai svarbu neuždengti spenelių tam, kad oda aplink juos liktų sausa. Palaikykite lapus 20 minučių kol jie sušils ir tada nuėmusi išmeskite. Galite kartoti šį gydymo būdą pagal poreikį.

Tačiau krūtimi maitinančios mamos turėtų būti atsargesnės ir gydymą tęsti tik iki pagerėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: