Neeilinį įspūdį apžvalgininkui padaręs elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocas X3“: „jis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“ (Video)  (3)

Gyvename technologijų amžiuje. Įvairūs išmanieji prietaisai lengvina kasdienes gyvenimo užduotis, kuria naujas galimybes, o kai kurie netgi padeda atlikti kasdienes higienos užduotis. Štai ką technologijų žurnalistai pasakoja apie „Xiaomi Soocas X3“ elektrinį dantų šepetėlį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-30 Neeilinį įspūdį apžvalgininkui padaręs elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocas X3“: „jis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“ (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors įmanoma efektyviai ir greitai dantis išsivalyti įprastais šepetėliais, elektrinius prietaisus rekomenduoja ir profesionalūs burnos higienos specialistai. Elektrinių šepetėlių vibracijos padeda atpalaiduoti visus nešvarumus, kuriuos tikriausiai praleistumėte braukdami per juos įprastu šepetėliu. Ypač, jei perkate pigius šepetėlius, kurių gamintojai nepasirūpino reikiama forma ir šerelių sudėtimi.

Štai ką gali „Xiaomi Soocas X3“ elektrinis dantų šepetėlis, anot technologijų žurnalisto Pankaj Kheriwal.

„Xiaomi Soocas X3“ režimai

  • Valymo režimas - tai įprasto dantų valymo nustatymas, kurį naudosite kasdien, pašalindami maisto likučius ir apnašas.
  • Dantenų priežiūros režimas yra kur kas švelnesnis, maloniai valo dantenas. Kai kurie žmonės šį režimą naudoja ir dantims valyti, nes jis yra labai švelnus, tačiau tam yra ir specialus nustatymas.
  • Jautrių dantų režimas yra skirtas, kaip nesunku nuspėti, jautriems dantims.
  • Balinimo režimas užtikrina intensyvų valymą.

Baterija ir įkrovimas

„Xiaomi Soocas X3“ yra belaidis įrenginys, skirtas naudoti kasdien, todėl akivaizdu, kad baterija ir įkrovimas yra labai svarbūs. „Xiaomi Soocas X3“ turi talpią 1000 mAh ličio jonų bateriją, kurios daugiau nei pakanka sklandžiam tokio prietaiso darbui užtikrinti.

Tiesa, įkrauti šią bateriją užtrunka net 16 valandų, tačiau po to ji veiks net 25 dienas. Kitaip tariant, šį prietaisą reikės įkrauti maždaug kartą per mėnesį.

Kartu su „Xiaomi Soocas X3“ gausite belaidį įkroviklį. Jis yra labai patogus. Tereikia įstatyti šepetėlį į pagrindą ir jis pradės krautis automatiškai. Dėl to ir ilgas įkrovimo laikas yra nebaisus.

Variklis ir šepetėlis

Du svarbiausi elektrinio dantų šepetėlio elementai be jokios abejonės yra variklis ir šereliai. „Xiaomi Soocas X3“ turi ypatingai našų variklį, kuris sukasi daugiau nei 37 tūkstančių apsisukimų per minutę greičiu. Tai reiškia, kad šepetėlis vibruoja itin dideliu dažniu, taip efektyviai šalindamas maisto likučius ir apnašas.

„Xiaomi Soocas X3“ šepetėlis turi labai tankius šerelius, kurių galai yra šiek tiek užapvalinti. Tai reiškia, kad šie šepetėliai yra švelnūs dantims, bet kartu agresyviai šalina nešvarumus. Kaip ir kiekvieną šepetėlį, taip ir šiuos, reikės laikas nuo laiko keisti, todėl geriau porą jų užsisakyti iš karto su prietaisu. Du tokie šepetėliai kainuoja €9.

Kiti „Xiaomi Soocas X3“ bruožai ir funkcijos

Yra dar keletas dalykų, kuriuos būtina paminėti apie „Xiaomi Soocas X3“ įrenginį:

  • Programėlė - „Xiaomi Soocas X3“ gali „Bluetooth“ ryšiu prisijungti prie jūsų išmanaus telefono. Programėlė pateiks duomenis apie dantų valymąsi, leis kontroliuoti funkcijas ir pasiūlys keletą patarimų.
  • Patvarumas - „Xiaomi Soocas X3“ atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad jis yra nelaidus vandeniui, todėl visą prietaisą galima plauti po vandens srove.  „Xiaomi“ vardas taip pat yra siejamas su patikimumu, o Gearbest.com parduotuvėje šis prietaisas yra vertinamas 4,92 žvaigždutėmis iš 5.
  • Estetika - „Xiaomi Soocas X3“ yra pagamintas iš lygaus, lengvai nuplaunamo ir nuvalomo plastiko. Šepetėlio apvadas ir pagrindinis mygtukas turi metalizuotą paviršių, o minimalistinis įkroviklis/stovas dailiai derės bet kuriame vonios kambaryje.
  • Kaina - nepaisant visų prieš tai išvardintų gerųjų savybių, „Xiaomi Soocas X3“ kainuoja palyginti nedaug - apie 50€, o akcijų metu galima gauti ir pigiau, pvz., už 38€.

Verdiktas

Apibendrinadamas savo apžvalgą žurnalistas Pankaj Kheriwal rekomenduoja įsigyti „Xiaomi Soocas X3“ ir netgi teigia, kad jis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje. Žinoma, investicija į šį šepetėlį nėra visai maža, visgi labai tikėtina, kad naudotojai pajaus skirtumą, atsikratę senų tradicinių šepetėlių. Ir, tikimės, dantisto kėdėje lankysis rečiau.

Dar viena „Xiaomi Soocas X3“ apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(15)
(3)

Komentarai (3)