Šiaurės Korėja atsakė į NATO nuogąstavimus dėl grėsmės Europai - ši šalis jaučiasi pasaulio valdove

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-11-09 16:59
Vargšai estai, ir kuo jie Š. Korėjai nusikalto..
dainius.tamošaitis 2017-11-10 11:43
Nu reikia apsiginti ir saures korejai zinant jav kuri puola tik salis kuros silpnos ir turi daug gamtinu istekliu saukes koreja kad uzpuls didelia galimybe.
Arns 2017-11-10 12:09
Manęs irgi, toks vienas "Krūmas" dar prieš dešimtmetį sakė apie tokį pavojų ir siūlė čia perkelti ginkluotės. Padėti estams nuo Šiaurės Korėjos apsiginti. Tik kažkaip nepaaiškino ko jiems į tą pusę šauti, kai jiems nedraugiškų šalių kur kas didesni kiekiai karių yra visur tik ne šioj Europos daly.
manciukaz 2017-11-10 17:56
Libija ir Irakas atsisakė branduolinio ginklo kurimo, kuo jiems baigėsi visiems aišku.. todėl man visai nenuostabu, kad Š.Korėja kuria branduolini ginkla.
SaMaras 2017-11-10 19:58
biudžetinėse įstaigose iki mėnesio 10d. būna algadieniai.. turiu tokią nuojautą kad netik LT. kai lenda tai ne po vieną..
HardAxe 2017-11-10 22:08
estija tik tuo nusikalto, kad ties ja ribojasi atstumas nuo korėjos. čiukas gi pats sako, kad estų pulti jis neketina
TomasBalčiūnas 2017-11-11 20:05
Pasirodysiu kažkam kaip vata, bet mane labiau stebina va tokie komentarai kaip šitas. Nežinau koks menkas turi būti pasaulio suvokimas, kad viską suvesti tik į Rusijos propagandą. Tau pasvarstymams: 1) Viena šalis sako, kad Europa mums nieko nepadarė ir viskas tik tam, kad atgrasinti JAV. Ir niekas čia nieko nesiruošia pulti. 2) Kita šalis mėtosi atvirais pareiškimas, kad kito kelio nėra, tik kaip užpulti Korėją ir sunaikinti viską. Išvados: kalta Korėja (?) Per tiek metų net su Pietų Korėja rimtesnių konfliktų nebuvo, kur tarpusavio sąntykiai kaip ant adatų, o čia matai JAV išsigando, kad ją užpuls? Ir dar kažkas tuo tiki? WOW.
alibaba 2017-11-14 00:04
Visų nors kiek bandančių logiškai mąstyt komentarai "užminusuoti". Daug ką pasako apie mūsų liaudį Kalbant apie patį straipsnį, tai jo logika gan apverktina. Paimkim pavyzdį: "Regis, ši šalis mano, jog nuo jos priklauso, kas gyvens, o kas žus. Šis niekuo nepagrįstas tikėjimas..." Jei šis tikėjimas niekuo nepagrįstas, tai ko tada visi taip nerimauja dėl tų branduolinių ginklų? Juk jais nieko nenužudysi...o gal? P.S. Labai liūdna, kad šis portalas nusileido iki tokio žemo lygio. Geriau liktumėt prie mokslinės tematikos, o ne bandytumėt politikuot. Pateikiu komentarą jūsų minusavimui