Kokios trukmės meilės akto reikia moterims? Atliktas tyrimas parodė, kaip realybė atitinka lūkesčius  ()

Seksas yra visiškai įprasta gyvenimo dalis, tačiau jis labai audrina žmonių vaizduotę ir kai kuriems kelia asmeninių kompleksų. Pavyzdžiui, vyrai dažnai mano, kad jų moterys tikriausiai yra nepatenkintos akto trukme, tačiau nedrįsta to paklausti. Apklausa, kurioje sudalyvavo 3 836 žmonių, atskleidė moterų lūkesčių ir realybės santykį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Saucydates.com svetainės atliktas tyrimas parodė, kad moterys vidutiniškai nori 25 minučių ir 51 sekundės meilės akto. Vyrai į šį klausimą atsakė labai panašiai - jų atsakymų vidurkis siekia 25 minutes ir 43 sekundes. Taigi, lūkesčiai yra labai panašūs, tačiau realybėje dauguma vis tiek liks nusivylę.

Toje pačioje apklausoje dauguma vyrų pripažino, kad jų sueitis tiek ilgai netrunka. Jie negali priartėti nei prie savo, nei prie vos didesnių moterų norų. Tačiau tyrimo autoriai padarė ir dar vieną pastebėjimą.

Vyrų galimybės seksu užsiimti ilgesnį laiką auga su amžiumi. Tai yra, vidutinio amžiaus vyrai lytiniu aktu mėgaujasi ilgiau nei jauni. Kartu tai turėtų užtikrinti ir didesnį moterų pasitenkinimą. Tyrimo autoriai nesiryžo daryti išvados, kad dėl šios priežasties jaunos merginos ieško vyresnių vyrų - seksualinis pasitenkinimas yra tik vienas iš faktorių ieškant romantinio partnerio ir daugeliu atveju tikrai ne svarbiausias.

Tačiau senstant kreivė vėl pasuka žemyn. Tai yra, senjorai vėl pradeda skųstis per trumpa sekso trukme. Šis tyrimas nebuvo labai platus dalyvių tautiškumo ar pilietybės atžvilgiu, tačiau autoriai pastebėjo, kad JAV vyrai šioje srityje pasirodo labai gerai, o štai britai - prasčiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(33)
(19)
(14)

Komentarai ()