Į lovą - tik su kojinėmis: kad ir kaip tai atrodo, bet privalumai - nepaneigiami  ()

Pasirodo, kad eidami miegoti su kojinėmis, galite pagerinti ne tik miego, bet ir orgazmo kokybę, skelbia Mirror.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik, daliai žmonių miegojimas su kojinėmis atrodo keistas, nepatrauklus ar net gi atstumiantis, jei kalbėtume apie seksą.

Jei taip pat mąsto ir jūsų partneris (-ė), nuo šiol turėsite puikių argumentų, kurie tikrai privers pakeisti jo ar jos nuomonę.

Visų pirma, sušildydami šaltas pėdas, paskatinate kraujagyslių išsiplėtimą, kas siunčia organizmui pranešimą, kad atėjo miego laikas. Kai pėdų ir rankų kraujagyslės prasiplečia, šiluma yra perduodama visam kūnui ir organizmas pasiruošia miegui. Taigi, šiltos pėdos padės jums greičiau užmigti ir geriau išsimiegoti. Kai kurie tyrimai net gi rodo, kad šiltos pėdos padeda užmigti net 15 min. greičiau nei įprastai.

Ir tai dar tikrai ne viskas. Šiltos pėdos naudingos ne tik jūsų miegui. Jos gali palengvinti menopauzės metu pasireiškiančias karščio bangas ir, būtinai apie tai pasakykite savo antrajai pusei, - sustiprinti orgazmą.

„Šaltos pėdos gali išsekinti organizmą ir sutrikdyti energijos ir kraujotakos tėkmę. Dėvint kojines energijos tėkmė yra sklandi“, teigia kinų medicinos daktarė dr. Elizabeth Trattner.

Juk pagalvojus apie šiltą vonią, jūs atsipalaiduojate, o apie šaltą vandenį – įsitempiate. Taigi, jei norite geriau išsimiegoti ir mėgautis intensyvesniais orgazmais – į lovą keliaukite su kojinėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(28)
(6)
(22)

Komentarai ()