Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Nosfis 2018-10-28 15:53
Arba tiesiog suvalgyti po du bananus per diena, bei medaus, ir nereiks zaistis.
mindaugas.vaitiekūnas 2018-10-28 17:01
Tą patį pagalvojau.
Net ieškojau ar bananą užpylus verdančiu vandeniu liks ten kas nors naudingo, bet pasirodo BanLec denatūruoja prie dar aukštesnės temperatūros, taip kad kol kas jis saugus. Bet su vitaminu C virimo temperatūroje jau teks atsisveikinti. Kitų elementų neanalizavau...
SaMaras 2018-10-28 18:06
Arba geriau išgerti ricinos.. sėdėsi kamputy ir kostelt bijosi... svoris irgi turėtų kristi..
qriuqriu 2018-10-28 21:41
nu jo medu i verdanti vandeni...iskur tokius straipsnelius traukiat? pabludot
ramyras 2018-10-28 22:54
na del adatu bananuose turbut pardavimai nukrito, tai reikia kazkaip neparduota produkcija realizuoti, o ir sutrinant neziuresi i tai, kad bananas pernokes ir adatas visas isgaudysi. Kita savsite turbut pasirodys straipsnis, kokie yra naudingi pernoke bananai ir jie veikia kaip viagra, tiek vyrus tiek moteris ...
Evil Goku 2018-10-28 23:28
Galima plačiau, kažkada ieškojau info apie tai, bet vienareikšmiškos išvados neradau.
mindaugas.vaitiekūnas 2018-10-29 07:29
Vitaminas C aukštoje temperatūroje skyla. Aišku tas skilimas nėra momentinis - viskas vyksta po truputį. Pvz. jeigu tu virsi daržovę ar vaisių, turintį vitamino C, tai po kelių minučių vis dar bus likę "nepažeisto" vitamino. Tas dar labai priklauso nuo terpės, kurioje yra tas vitaminas. Berods rūgščioje terpėje skilimas vyksta lėčiau.
Todėl rekomenduojama vaisius ar daržoves apdoroti apie 75 laipsnių temperatūroje - tokios temp. užtenka sunaikinti bakterijas, bet tuo pačiu išsaugai didžiąja dalį vitamino C.
O literatūros tai nelabai randu. Visa info iš "močiutės receptų", bet manau, kad +/- teisinga.
qriuqriu 2018-10-29 21:00
nzn ar lietuviskai, grizai is misko ar zvejybos susales, 200g 40% gerimo su karsta arbata ir meldies , kad liga aplenks apsiviniojus vilnonem kojinem miegui
P.S. Lietuviu juoda duona issigime, tik vos 2-3 rusys kuria galima ragaut, o dar sugalvojo ir medu gadint, pagal straipsni cukrus tik reikalingas o ne medus
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Internete populiarėja itin paprastas ir originalus kosulio gydymo receptas: ne tik numalšinsite kosulį, bet ir atsikratysite papildomų kilogramų