„Aš kiekvieną dieną būdavau priekyje ir žvelgdavau mirčiai į akis“. Nejaugi Adolfas Hitleris drąsiai stovėdavo fronto linijoje?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2019-01-16 19:00
Paskutinis Hitlerio viešas pasirodymas tikra vėlesnis nei kovo 20. Per A.H gomtadienį buvo paskutinė jo fotografija, o dar po 10 dienų nusišovė
DarkNRG 2019-01-16 22:47
Po amfetamino injekciju - nenustebciau..
vanduo4 2019-01-18 14:18
- Yra filmų apie II Pas. karą, kuris Hitlerius ligoninėse lanko spec. operacijų dalyvius ir dėkoja jiems. - Vokiečių kariai pamatę Hitlerį, net sužeisti bandydavo stotis ir atidavinėti pagarbą, o jis juos ramindavo ir sakydavo kad nesikeltų. - Hitleris savo kariams būdavo įpatingai humaniškas ir dėkingas, o kariai jį ne tik kad gerbė, bet net Dievino. Ne taip kaip Stalinas - jo visi bijojo. - Hitleris į valdžią atėjo kaip vokiečių tautos gelbėtojas, Stalinas - kaip budelis, nes sunaikino visus galimus ir potencialius priešininkus. -------------- - O dėl fronto linijos - nei vienas aukšto rango pareigūnas neina į ugnies liniją, nes kas vadovaus frontui jeigu jis žus? Kvalifikuotų žmonių visados yra mažiau nei nekvalifikuotų. Kvalifikacija visiškai nepriklauso nuo norų, tai daugiau asmenybės bruožai. .: kai kurie žmonės tiesiog negali užimti vadovo pareigų. Jie vis skundžiasi jog jų vadovai nieko nedaro ir gauna didesnius pinigus, bet realiai jie net neįsivaizduoja ką tie vadovai daro.