Didysis skiepų sąmokslas: kas ir kiek iš to pasipelnė? Kur prasidėjo šis sąmokslas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Misteris 2019-03-27 10:42
Kaip susiformuoja ALERGINĖ reakcija SKIEPAMS?
Nosfis 2019-03-27 10:57
O kaip susiformuoja alerginė reakcija riešutams, arba kitam maistui ?
ArturasArturas 2019-03-27 12:02
Kiek pamenu is vaikystes, kai skiepijo, tai suleisdavo maza bandynuka po oda, ir ziuredavo ar nekyla alergine reakcija, jei nekyla, tada skiepija pilna doze, manau per 30 metu pagalbines medziagos daug patobulejo ir praktiskai niekam nebesukelia alerginiu reakciju. Is pazystamo rato ir savo vaiku nesu girdejes, kad kam sukeltu ka nors didesnio, nei paraudimas skiepo leidimo vietoje ir kiek pablogejusi savijauta max dienai. Kadangi teko padirbti pabegeliu perskistymo centre savanoriu, tai per dvi savaites pasiskiepijau praktiskai nuo visko, ir nieko, jokiu salutiniu poveikiu nepatyriau, na tik gal vel kokius 6 kartus autizmu susirigau
Niemand 2019-03-27 12:25
Labai paprastai ir grubiai tariant yra taip: - vakcina yra susilpnintas užkratas (*), jei jis bus susilpnintas per daug, neiššauks imuninio atsako ir atitinkamai nebus imuniteto; o jei per daug - kai kurie žmonės gali rimtai susirgti; - darant monovalentines vakcinas ši dilema sprendžiama papildomai pridedant medžiagų, išprovokuojančių imuninį atsaką, tipiškai aliuminio druskų, kartais kitokių; - darant polivalentes vakcinas dilema atkrenta arba ženkliai sumažėja, nes bendra dirgiklių masė didesnė, nors po vieną ir silpni. (*) iš tiesų dauguma šiuolaikinių vakcinų iš vis nėra joks užkratas, t.y. jų sudėtyje iš vis nėra jokių virusų, nes imuniniam atsakui pakanka tam tikro viruso gaminamo unikalaus baltymo; jei tokį baltymą pavyksta nustatyti, vakcinai nebereikia pačio viruso. Detaliau: https://www.niaid.nih.gov/research/vaccine-types P.S. Keistoka, kaip žmonės nesugeba susirasti elementarios informacijos...
Niemand 2019-03-27 12:33
Skiepams alerginė reakcija nesusiformuoja Alerginė reakcija gali būti į bet kurį iš konkretaus skiepo komponentų. Dažniausia alerginė reakcija į paprasčiausią kiaušinio baltymą, naudojamą kai kurioms vakcinoms. Tas dažnumas reiškia, kad statistiškai 1 iš 10k pajus kažką panašaus į peršalimą, 1 iš 100k prireiks medikų pagalbos, o 1 iš 1.000k numirs nuo anafilaktinio šoko. Analogiškų pasekmių tikimybė vaikštinėjant pievoje, kur linksmai zyzia bitutės, yra maždaug 10 kartų didesnė.
Misteris 2019-03-27 12:56
Kodėl skiepų entuziastai nori įvesti diktatūrą?Gero daikto per prievartą grūsti nereikia,nes tai duoda kardinaliai priešingą efektą. Skiepykite savo vaikus,skiepykitės patys pakartotinai ir jokios siaučiančios infekcijos jums taps nebaisios. Niekada nepergyvenkite dėl tų,kurie nepasiskiepijo dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Emocinės sveikatos Jums!
Monochamus 2019-03-27 13:24
Todėl, kad per jus nesiskiepijančius, nukenčia niekuo dėti žmonės, o protelio tą suprasti neturite. Tai nelieka nieko kito, kaip "diktatūra". Žinau, kad prievarta proto neįkrėsi, toliau savo uždarose facebooko grupėse kliedėsite kaip farmacininkų sąmokslas jus niekšiškai verčia skiepytis ir daro vaikus autistais. Bet, akivaizdu, kad kaip su protingais susitarti neina, o prievarta bent jau galima bus pasiekti didesnį pasiskiepyjusių žmonių procentą mūsų visuomenėje.
Nosfis 2019-03-27 13:46
O tu pagalvojai, apie vaikus kurie yra per jauni skiepytis ?? Pagalvojai apie žmones kurie dėl medicininių priežasčių negali būti paskiepyti. Pagalvojai, kad vakcinų veiksmingumas nėra 100 procentų ir kontaktavus su žmogumi, kuris serga sunkia ligos forma, gali užkrėsti ir pasiskiepijusi. Pagalvojai, kad žmonės kurie nesiskiepyja, leidžia ligoms veistis ir mutuoti į baisesnes versijas, nuo kurių skiepų nėra. Čia maždaug pasakei tokioj logikoj - neversk manes, laikytis mašinos teisių, gi aš užsimušiu, koks tau skirtumas, kad važinėju be teisių arba išgėręs ?? O kad kitą žmogų taip gali užmušti nepagalvoji - tik su ligom, pasekmės yra žymiai didesnės https://www.vaccinestoday.eu/stories/fr ... t-hardest/
HardAxe 2019-03-27 14:19
na jei nesiskiepyjantys (dėl durnumo): * nebūtų priimami į bendras darželius/mokyklas, * jiem negaliotų nemokama medicininė pagalba nuo tų ligų ir jų sukeltų komplikacijų (reiktų susimokėti), * epidemijos atveju jų galėtų nepriimti gydymo įstaigos, * atsisakymas skiepytis būtų legalus argumentas nepriimti/išmesti žmogų iš darbo, Tada tegu sau nesibado. Bet skiepai turi būti nemokami arba būti lengvai įperkami. Skamba durnai? Lygiai tiek durnai, kiek nesiskiepyjimas.
Niemand 2019-03-27 14:21
Skiepai veikia ne individualiai, o statistiškai, bandos imuniteto principu. Tikimybė konkrečiam žmogui užsikrėsti po skiepų lieka ir konkretaus asmens atveju ji neprognozuojama, bet jei statistiškai tikimybė užsikrėsti žmonių grupėje bus mažesnė, tas neleis kilti epidemijai.
HardAxe 2019-03-27 15:39
Kaip koks skiepas. Encifalito skiepas veikia labai individualiai.
Misteris 2019-03-27 17:51
Pagal diskusijų turinį ,galima daryti išvadą,kad "skiepininkai" nelabai yra garantuoti skiepų efektyvumu todėl ir kelia čia viešus panikos protrūkius. Afrikinis kiaulių maras siaučia metų metais,bet vakcinos niekas nesiskubina kurti. Laukia ,matyt,kol kiaulių maras mutuos ir ims plisti žmonių populiacijoje. Va,tadaaa...bus proga pasipelnyt riebiai.
Nosfis 2019-03-27 18:38
kiekių mikrobų, kokie sutinkami normalioje aplinkoje. Kai suserga nepasiskiepines, tai nešiojiesi n kartų daugiau bacilų negu paprastai sutinkama. Kitas dalykas, nesiskiepydamas leidi joms mutuoti, tu šita pagauk. Prie ko čia efektyvumas ??? Paaiškink man tu kvailas žmogau. Dėl afrikinio kiaulių marų tai yra du faktoriai - mes blogiau žinome kiaulės biologija, negu žmogaus (sunkiau kurti) Antras, taip kompanijos nori užsidirbti pinigų - toks jų tikslas, todėl neapsimoka leisti milijonų eurų, su klausimu ar atsipirks. Jei nepatinka, kad kompanijos nori užsidirbti pinigų, tai dar atsisakyk visų antibiotikų, atsisakyk visų kitų vaistų, gi kompanijos užsidirbs pardavinėdama vaistus (ant kurių kurimo išleido milijonus), bet ne joms užsidribti negalima, mokslininkams kurie kurė, sumokėti atlyginimų nereikia.
Misteris 2019-03-27 21:09
Kurkite gerus produktus ,tada noriai skiepysis visi.Ir nustokite vaikytis pelno.Daugiau sąžinės.
Nosfis 2019-03-27 21:35
Prašau duok bent vieną mokslinį straipsnį, kad skiepai yra neveiksmingi. Be įrodymų, tavo žodžiai yra tušti ir nieko verti.
Kirtiklis 2019-03-27 22:47
Man labai įdomu pasidarė, ar ponas Misteris, kuris taip inirtingai kovoja prieš skiepus, taip pat ir nusiteikęs prieš antibiotikus ir kitus vaistus?
Misteris 2019-03-28 08:57
Aš prieš "SKIEPŲ BIZNĮ",bet ne prieš skiepus.Blogam skiepui-NE.Geram-TAIP.Nebijokite tiesos ir viešumo. Antibiotikai -tik kritiniams atvejams. Mano prioritetai-stiprus IMUNITETAS , SVEIKAS gyvenimo būdas ir EKOLOGIŠKAS maistas. Neturint imuniteto ir turint užterštą kūną,jūsų neišgelbės net patys tobuliausi skiepai.
Nosfis 2019-03-28 09:04
Kaip tu kategorizuoji, kur yra blogas skiepas, kur yra geras ?? Kokie kriterijai ? Pasidalink su mumis
AAA000 2019-03-28 21:54
mane tai uzknisa butent tokie postai. skiepuose bendra tik naudojimo principas, is dalies skiepu sukurimo metodika - bet ne vakcina. kiekviena vakcina yra individuali. ir ateina toks skystai protaujantis kaip tu, ir pradeda pliurpt nesamones. yra visiskai neefektyviu skiepu, kaip gripui. yra neefektyviu situaciju - kai nepataiko su atmaina. yra visokiu pasenusiu ar krintancio efektyvumo vakcinu. ir cia yra rizika. ir ta rizika ne statistine - kaip tu cia prisvaigai, kad 1 is 10k ar milijono. ta rizika yra lygiai atvirkstine - isliks vienas is 10k, ar vienas milijono paskiepytu - jei susikostytu biurokratine situacija su visu priverstiniu skiepijimu. cia gal daug kas sito nesuvokia, bet sita rizika niekur nuo to nedingsta. siulai pasiskaityt - o as siulau issiplaut smegenis. kai normaliai teikiama medicinine informacija - gali pasiskaityt bent jau apie rizikas ir visokius salutinius poveikius ir net poveikio principa. su skiepais to nera. ir cia yra labai didele klaida. as asmeniskai pries tokia medicina. kai slepiama informacija ir galimos rizikos ar pasekmes. cia jokio heroizmo ner ir probema daroma del verslo interesu. cia reikia vertint realia nauda visuomenei ir daryt ta VIESAI. medicinos paskirtis yra sprest visuomenes problemas. o ne vaidint gydymo herojus ir epidemiju suvaldytojus ar ten priesint visuomenes sluoksnius man juokinga, kai ten homeopatijos skyrius net kazkada kure... tie patys gi ten ir dabar vadovauja...
Nosfis 2019-03-29 08:34
, kad nebesusirgsi - tiesiog tavo imunitetas yra išmokytas žymiai greičiau reaguoti į viruso atsiradimą organizme. Kai viruso kiekis aplinkoje, mažas vos tik jam patekus į organizmą jis yra iš karto sunaikinamas ir nespėja daugintis - nesusergi. Kai jo kiekis aplinkoje daug - pvz epidemijos laiku ir kai daug žmonių nepasiskiepijo, gauni didesne dozę viruso ir organizmas imunitetas tiesiog fiziškai nespėja susitvarkyti todėl suserga ir paskiepyti - bet lengvesne forma, kadangi organizmas jau žino kaip nugalėti virusą. Aišku realybėje viskas yra sudėtingiau, bet gi jūs su savo mokyklinėm žiniom apie skiepus ir vakcinas viską žinote ir galite daryti geresnius sprendimus negu daktarai kur 10 metų apie tai prasimokino , už mokslininkus, kurie turėjo visus kursus vien tik apie imunologija .