Vyro barzda nėra švaresnė už šuns kailį - mokslininkai teigia, kad tai suprasti yra tiesiog būtina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-05-13 13:25
o ar moterų plaukai švaresni už vyrų barzdą? Jei taip tai kodėl?
kionig 2019-05-13 19:26
Galbūt todėl, kad moterys dažniau plauna galvą arba naudoja kokį purškiamą šampūną. Bet čia tik spėjimas. Neištyrus - nepasakysi tiksliai. Kita vertus, tie kas augina barzdas, kiek dažnai jas plauna tam skirtais šampūnais, pieneliais ar dar kuom, kas augina dideles barzdas.
Rukis 2019-05-13 19:51
Kokiais šampūnais plaunate savo barzdas? Gal rekomendacijų turit?
HCNOSP 2019-05-13 20:12
Taip pat, tikėtina, dažniau nei plaukus liečia barzdą nešvariomis rankomis. Be to, barzdoje gali pasilikti maisto likučių, kurie sudaro palankią terpę mikroorganizmams.
Shinigami 2019-05-13 21:45
Nemanau, kad plovimo dažnumas turėtu būtį įtrauktas į tokia statistiką, nes čia jau ne barzdos kaltė kad savininkas jos neplauna. Kokias priemones naudoji barzdos plovimui taip pat neturi įtakos barzdos švarumui. Juk visos šios priemonės skirtos ne barzdos švarumui, o kitoms savybėms stiprinti (barzdos plauko tvirtumas, blizgesys ir t.t.), bet ne švara. Švara priklauso tik nuo plovimo dažnumo. Koks skirtumas švarumui, jai bardą išplausi su plaukų šampūnų? Juk barzda tas pats plaukas tik ant kitos vietos. Bet HCNOSP parašė teisingai, kad barzdoje būna maisto likučių ir tai praktiškai nėra išvengiama. Net posakiai yra apie alų ir jo varvėjimą per barzdą Bet labai abejoju ar mokslininkai sako, kad tai suprasti būtina. Nebent to pačio plauko mokslininkai kurie sako, kad po dušu reikia plautis 3 kartus per diena ir dar su muilu.