Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
SaMaras 2019-10-07 14:16
na dar para6ykit, kodėl pieno ir grietinėlės skoniai skiriasi.. juk grietinėlė sudaryta „tik iš pieno“, arba kodėl pienas ir varškė.. jau temos dar dviem straipsniams yra..
amas 2019-10-07 15:45
Dar turėjot parašyt, apie sviesto rezervą, ir kiek jis išbūna užšaldytas kol gaunat jo paragaut. Ir kodėl nėr daug mažų gamintojų. Nors gal čia mano senos žinios, bet kažkas tai apie metų atsargos būdavo saugomos. Gal dabar tai pasikeitę, nežinau.
woozyy 2019-10-09 07:04
Geras straipsnis.
joanhope 2019-11-27 11:31
Gal dabar tai pasikeitę.
sub 2019-11-27 11:59
Priminė man šitas straipsnis, kaip močiutė liepdavo mušti šviestą va su tokiu va daiktu.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Kodėl mušama grietinėlė pavirsta sviestu?