82 gyvenimo metai ir jokios moters - kaip vienas vyras taip niekada ir nesužinojo, kaip atrodo moteris?  (1)

Ši istorija gali sugluminti. Nepaisant to, kad visa tai gali nuskambėti nerealistiškai, istorija yra tikra – šios istorijos herojus vyras niekada savo akimis nėra matęs moters.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mihailo Tolotos praleido visus 82 savo gyvenimo metus vietoje, kurioje jis net nežinojo, kad pasaulyje apskritai egzistuoja moterys. Nors tai atrodo neįmanoma, įsigilinus į aplinkybes, kurios nulėmė vyro gyvenimą, ši istorija nėra tokia jau neįtikėtina, kaip gali pasirodyti iš antraštės.

M.Tolotos buvo graikų ortodoksų vienuolis, kuris mirė 1938 metais, sulaukęs 82 metų amžiaus. Per visą savo gyvenimą jis taip ir nesužinojo, kaip atrodo moteris.

1856 metais, kai M.Tolotos buvo vos 4 valandų amžiaus, kai mirė jo motina. Kadangi kūdikis niekam daugiau nerūpėjo, jis buvo paliktas ant vienuolyno laiptų – ant garsiojo Atono kalno. Šis vienuolynas priglaudė kūdikį ir pavadino jį Mihailo Tolotos. Kaip paaiškėjo vėliau, vienuolis niekada per savo gyvenimą nebuvo išėjęs pro vienuolyno vartus.

Reikėtų pasakyti, kad dar 1060 metais buvo priimtas įstatymas, kuris uždraudė į kalno teritoriją įkelti koją moterims ir gyvūnams. Ši nuostata galioja iki pat šios dienos.

Atono kalne peržengti vienuolyno ribas leidžiama tik vyrams turistams. Negana to, vienuolyne galioja griežtos taisyklės, kurios draudžia jame gyvenantiems vyrams skustis, praustis, kovoti tarpusavyje, ginčytis – ar klausti, kas yra už vienuolyno ribų.

Būtent ši priežastis nulėmė tai, kad M.Talotos niekada savo gyvenime taip ir nepamatė savo akimis moters.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(45)
(8)
(37)

Komentarai (1)