Italijoje - tikras karo stovis: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2020-03-18 20:22
Tiesiog puiku, kad valdžios institucijos rimtai žiūri į visą šitą reikalą. Bet reikia užduoti ir patį tiesiausią ir nepatogiausią klausimą: ar visa tai veikia?
mindaugas.vaitiekūnas 2020-03-18 21:21
Kol parduotuvių lentynos pilnos tabako gaminių, tol man ant jų "rūpesčio" nusišikt. O jei būčiau vienaip ar kitaip nubaustas, iš karto einu pagyventi iš pašalpų. Gyvenu ne tam, kad užsidaręs laukčiau "stebuklingos dienos" - man dabar kiekviena diena stebuklinga
kukulis4 2020-03-19 10:49
Arba as nesupratau ka tu nori pasakyt, arba tu momentaliai tapai per pus durnesnis. Anksciau lyg ir protingai rasydavai...
Arunas1948 2020-03-19 11:33
Siuo momentu kai kurie zmones prota pameta, tad nieko nuostabaus ir su mindaugu vaitiekunu.
NekenciuReklamos 2020-03-19 17:56
neveikia, todel kad... skaityk sita straipsny: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z ... -serganciu
Broniusg 2020-03-19 18:02
Proto nepametusiems bet apsividuriavusiems: Tokiame amžiuje kai kiekviena diena Dievo dovanota ir aš verčiau ją praleisiu gamtoje o ne namuose karsto dangtį prasidaręs smeries lauksiu.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-03-19 18:27
O kai tabakas kasmet pražudo 7mln., tai čia "jūsų laisva valia rinktis - mes įspėjom...". Per radiją dabar daug girdžiu kaip medikai sunkiai dirba, kaip visi stengiasi - vos ne tautos didvyriai. Kiek med. sesučių pažįstu, tai telefono iš rankų nepaleidžia - facebookas, instagramas, smsai ir nuolatinės dejonės, kaip pas juos blogai, kaip joms reikia atostogų, kelionių ir naujų drabužių Viskas gerai, karantinas man patinka, kokia greita ir stipri žmonijos (viso pasaulio!) reakcija buvo - sveikintina. Iš to tikrai bus ne tik "antivirusinės naudos", ne tik pamatysime kaip greitai galime pakeisti planetos veidą, bet visų svarbiausia suvoksime, kokie šaunūs galim būti kaip rasė - kaip greitai galime įgyvendinti pokyčius. Tik nereikia pūst miglos į veidą - visa tai iš baimės, iš finansinės naudos, iš noro įtikti rinkėjams, bet tikrai ne dėl to, kad valdantiesiems mes rūpime kaip jausmus turintys žmonės!
kukulis4 2020-03-19 20:38
Na is tikro as tave ne taip supratau. Kazkaip persiskaite daugmaz, kad 'kol yra parukyt, tol viskas px'. Okey. Del ne naturalus rupescio as, turbut, kad sutinku. Bet tas rupestis, nors ir nenaturalus, bet jis panasu duos rezultatu. Ir negalima kaltint isskirtinai vien tik valdzios. Valdzia yra atspindys visuomenes, kuri ta valdzia issirinko. Butent mes, visuomene, kaip vienetas, esame per durni, kad sugebetumem issirinkt tuos teisingus. Tai kalti patys. As esu saziningai sudalyvaves jau 5iuose seimo rinkimuose, ir dar nebuvo taip, kad issiriktumem grynai tuos, kurie imponuoja man. Kaip ir galeciau sedet ir spjaudyt ant valdzios, bet sitas neveikia. Veikia tai, kad paprotinu savo aplika rinkt tuos kurie, mano manymu, vertesni. Demokratijoje laimi dauguma. Reiskias reikia tas daugumas sviest.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-03-19 21:52
Man irgi dabar panašu į tai (kai pasakei). Jei ne tos kabutės, tai turbūt net ginčytis nebegalėčiau