Vokiečių teismo medicinos ekspertas pateikia neįtikėtinas išvadas, nuo ko iš tikrųjų mirė visos COVID-19 aukos Hamburge: „nuo COVID-19 iš tikro nemirė nei vienas, tačiau ekonomika tuoj tikrai numirs“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2020-04-10 12:29
Gal geriau į covid žiurėti kaip į kokį sepsį, kuriuo užsikrėčia tik silpną imunitetą turintys žmonės, į meningitą, kuriuo sergantysis neužkrėčia aplinkinių, į vaikišką geltą, kuriuo užsikrėčia neaišku pagal kokius pažymius.
conjurer 2020-04-10 14:09
Gal geriau į covid virusą žėt kaip į 8 marozus kurie tave gerai sudaužo. Tu tu mirsi ne dėl jų sumušimų, bet dėl vidinio kraujavimo, kas atsitinka seniems žmonėms, dėl smegenų sutrenkimo, kas atsitinka sportininkams, dėl kraujo užkrėtimo, kas atsitinka blogai prižiūrintiems žaizdas, ar dėl hipotermijos, kas atsitinka bomžams šaltą žiemą.
Niemand 2020-04-10 14:17
Tik šiuo atveju, pasak šio patanatomo, mes turime ne 8 marozus, o vieną neatsargų praeivį, kuris praeidamas stumteli labai pavargusią pensininkę, kuri nuo tokio pastūmimo nukrenta, susilaužo ką nors, krešulys, embolija ir šakutės.
T 2020-04-10 15:41
Bet jei Corona visiškai neprapuls, tada reikės pereiti prie Švėdijos, Baltarusijos, P. Korėjos ar Japonijos varianto, bėgioti ir gėsinti jo žydinius. Neaišku kaip dar bus Afrikoje, nes kaip suprantu vienas atvežtinis atvejis gali labai plačiai paplisti, nes jo labai ilgas inkubacinis periodas, 12 dienų.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-04-10 15:51
Man irgi visada buvo įdomu, kodėl aš turiu likti atsakingas už tą, kuris iš savęs visą gyvenimą darė daržovę: rūkė, gėrė, nesveikai maitinosi, dažnai persivalgydavo, vėlai eidavo miegoti, neskirdavo sau pakankamai fizinės veiklos ir visaip kitaip save varė į kapus. O tik pyst pasitaikė proga ir štai didžiausia auka Šiandien per radiją gerai kažkoks senis pasakė: kodėl jie (numirę nuo koronos) tokie išskirtiniai? Kodėl valstybė nereiškia užuojautų tiems, kurie miršta nuo bado? Kiek vaikų pasaulyje miršta nuo bado? 3mln. kasmet! O kiek žmonių į tai atkreipė dėmesį? Keli tūkstančiai, kurie įkūrė įvairiausius fondus kur bent pusė tų fondų buvo skirti pasipelnymui, o ne vaikų gelbėjimui...
bahuriux 2020-04-10 16:05
Jei tiesiogiai apie straipsnį. Pagalaiu bent kažkas, kas turi kompetenciją medicinos srity patvirtino ką jau senai sakiau, tokią nuomuonę kaip profesoriaus buvau susidaręs iš krūvos informacijos peskaitytos internetuose, informacija žinoma buvo perfiltruota per sveiko proto filtrą, o ne per emocinį.
conjurer 2020-04-10 16:35
Ok. Tai jei mes nenorime gelbėti sergančių, tai manau metas uždaryti visas ligonines. Kariesas? Blogai matinaisi. Plaučių uždegimas? Blogi pasirinkimai gyvenime. Širdies smūgis? Blogai maitinaisi, gėrei. Diabetas? Neskyrė laiko mitybai. Kažkas kito? Per daug cukraus, negyveno kaime kur geras oras, visą gyvenimą dirbo kenksmingose salygose. Komplikuotas gimdymas? Na gal tam vaikui nebuvo lemta išgyvent. Jo, nebegydom nieko, jie patys kalti dėl to kad sensta ir serga. Uždarom ligonines. Kodėl aš turiu būt atsakingas?
Niemand 2020-04-10 17:01
Šiaip tai jis nelabai ką patvirtino. Vokietijos sveikatos sistema iki šiol veikia normaliai, tobiš nėra perkrovimo. Kieno stipresnis organizmas su geru gydymu išsikapsto, taigi pat anatomas mato, kad visi neišsikapstę jau ir taip ant slenksčio stovėjo. Pvz., šiuo metu Klaipėdos ligoninėje intensyvioje terapijoje guli kūdikis. Jis beveik neabejotinai pasveiks, bet kas nutiktų, jei intensyvioje terapijoje nebebūtų laisvų vietų?.. Taip, šitas virusas nekelia didelės grėsmės, kol sveikatos sistema funkcionuoja normaliai, tą teisingai pastebėjo pat anatomas.
Niemand 2020-04-10 17:05
Gelbėti sergančius ir organizuoti kaukių balius nacionaliniu mastu - biskį skirtingi dalykai...
mindaugas.vaitiekūnas 2020-04-10 17:19
Nu pagaliau kažkam "daėjo" - būtent taip ir pasielkim! Gal bent gyvenimą pradės vertinti, kai supras, kad stebuklingos tabletės jau nėra
Jumbo 2020-04-10 17:46
Manau, vaikams turėtų būti pirmiausia užtikrinama tinkama sveikatos apsauga. Visgi, tai yra valstybės ateitis. Be to, manau kad į naujagimiams skirtą intensyvios terapijos skyrių neguldytų corona užsikrėtusių pensininkų, kuriems jau ir taip laikas.
OpenIDUser 2020-04-10 18:15
Jonizuojančioji spinduliuotė nėra mirtina, tai kodėl tada neledžiama gyventi Černobilio zonoje? Rimtai, galima tavo nuomonę išgirsti šiuo klausimu?
Niemand 2020-04-10 19:19
Tas kūdikis ir yra su corona komplikacijomis. Taip, pritrūkus vietu pirmenybė teikiama jaunesniems, tik tada be pagalbos lieka santykinai jauni pensininkai ir santykinai nesunkūs ligoniai, mirštamumas tarp ju labai stipriai išauga, mirštama nuo išgydomu komplikaciju.
Niemand 2020-04-10 19:30
Mažiau užterštoje dalyje leidžiama, rimčiau užterštoje ne. Bet ne dėl pavojaus gyventojams, o dėl radioaktyviu medžiagu išnešiojimo, kai tie gyventojai migruos tarp zonos ir civilizacijos. Bet ten lokalizuotas židinys, o corona tokio neturi, jau visa Europa vienas didelis židinys. Plitimą galima tik sulėtinti.
OpenIDUser 2020-04-10 19:53
Niemand, specialiai tau - nuo radiacijos nemirštama, kodėl tada jos reikia bijoti? Analogija su virusu tik 1 - abu nemirtini. Aiškiau?
bahuriux 2020-04-10 19:56
"Jonizuojančioji spinduliuotė nėra mirtina" tikrai? Palei tokią logiką bet kokie nuodai net ir patys mirtiniausi nėra mirtini ar ne? Žinoma, jei tik neviršyji dozės. Bet aš turiu galvoj, kad netieisogiai dėl priemonių preiš cov mirs daugiau žmonių, nei tieisogiai nuo cov komplikacijų. Bet kas suskaičiuos tas netiesiogines mirtis po visko?
OpenIDUser 2020-04-10 20:09
Taip brangusis, radiacija nežudo. Eik gal dar pasiskaityk kas yra spindulinė liga ir kas pribaigia žmogų tada. Su nuodais vėl susimovei, jie veikia patys ir tiesiogiai. O dabar papasakok kaip tos priemonės žudys žmones?
Niemand 2020-04-10 20:17
Vienok
bahuriux 2020-04-10 20:18
Susimovei tai tu konkrečiai, dėl nesupratimo kas yra saugi dozė. dabar kai sėdi namie tave pastoviai apšvitina natūralus radiacinis fonas, bet ar susirgai nuo to? Priemonės kaip ligoninių ir poliklinikų uždarymai jau turi skaudžių pasekmių, jau neminint užsisėdėjimo namie (nes fiziškai nepakankamai judama), alkoholio nesaikingo vartojimo, apsirijimo neigiamo poveikio ir dar bala žino ko kaip pvz. buitinių konfliktų. Pparasčiausiai odontologijos klinikos nedirba, o tai gali baigtis labai liūdnai. Rašiau kad tai veikia netiesiogiai ir suskaičiuoti nėra lengva.
kestutisz 2020-04-10 20:29
Tamstan nebūsit iš tų pačių kur vieną savaitgali kaziukai (nes na leidimai prekybai tai jau išparduoti, negi atiduosi pinigus), kitą fejerverkai minios žmonių (nes gi jau nupirkta ir suorganizuota viskas), o kitą jau karantinas? Nors situacija nepasikeitė. Kiek pažįstų gyvai karštai tikinčių karantino panacėja - visi tokie, vieni kraštutinumai. Kaziukas (buvo! visas 3 dienas!)-karantinas(už! su plojimais balkone), gydom (puolam rinkt lėšas kaukėms medikam vietoj to kad imti už vienos vietos valdžią - kaip galima taip susimauti!) - uždarom ligonines. Ir jokio įsiklausymo į tai, kad nu gal galima kažkaip iš karto pagalvot, na ten pamatuot kelis kartus, ar tai jau toks neįtemą dalykas?