Katinas, ko gero, iš tikrųjų turintis 9 gyvenimus: automobilio partrenktą gyvūną palaidojo kieme, tačiau šis po 5 dienų pasirodė kaimyno kieme  ()

Visi žinote posakį, kad katės turi devynis gyvenimus. Ši istorija minėtam pasakymui suteikia prasmės. Floridoje (JAV) automobilis partrenkė katiną, jis jau buvo palaidotas – tačiau ėmė ir prisikėlė naujam gyvenimui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-10-16 Katinas, ko gero, iš tikrųjų turintis 9 gyvenimus: automobilio partrenktą gyvūną palaidojo kieme, tačiau šis po 5 dienų pasirodė kaimyno kieme  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Katino Barto šeimininkas Ellis Hutsonas sako, kad visa tai jį gerokai šokiravo. Tuo tarpu ne pelno siekiančios organizacijos, kur katinui buvo atlikta žandikaulio atkūrimo ir akies pašalinimo operacijos, atstovai sako, kad savo veterinarijos klinikoje yra matę įvairių situacijų, tačiau šis kartas pranoko viską.

52-ejų katino šeimininkas E. Hutsonas pasakoja, kad katiną rado ant kelio, kraujo klane gulintį be gyvybės ženklų. E.Hustonas sako, kad katinas jam buvo toks artimas, kad negalėjo pats jo palaidoti. Jis nunešė katiną į kelkraštį ir nuėjo pakviesti savo draugo Davido. Šis iškasė duobę ir užpylė Bartą žemėmis. Pats E.Hustonas matė, kaip jo draugas užkasė katiną.

 

Tačiau po 5 dienų katinas pasirodė kaimyno kieme gyvas – tačiau labai silpnas, dehidratavęs ir akivaizdžiai reikalaujantis veterinarų pagalbos. Bartas patyrė žandikaulio lūžį, atviras snukučio žaizdas ir akies sužalojimą. Organizacijos „Humane Society“ veterinarai tikisi pilno katino atsigavimo.

Tuo tarpu E.Hutsonas sako, kad tai yra neįtikėtina, jis tam neturi jokio paaiškinimo. Vyras teigia, kad apmokės visas katino gydymo išlaidas, kurias taip pat sudaro operacija ir pooperacinis gydymas – kas sudaro visai nemažą 2000 JAV dolerių sumą.

 

E.Hutsono kaimynė Dusty Albritton įkūrė GoFundMe puslapį, kad žmonės galėtų aukoti pinigus katino medicininėms išlaidoms padengti. Ji sako pati mačiusi negyvą Bartą, jis buvo šaltas ir sustingęs.

Reikėtų pažymėti, kad D.Albritton katė žuvo tą pačią dieną dėl panašių sužeidimų. Ji išsiaiškino, kad jos katę partrenkė tas pats automobilis, kaip ir E. Hutsono katę. Jos vaikai mano, kad ir jų katė prisikels iš numirusiųjų, su šypsena pasakoja moteris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()