Pranešimai apie po COVID-19 skiepų mirusiuosius žmones gąsdina, bet ką iš tikrųjų žinome?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-01-21 23:32
Karantinas turi padėti, nes nafik jis būtu reikalingas jei nepadėtu, o griežtas karantinas ir komendanto valanda su sušaudymu ant vietos dar geriau padėtu juokauju. Bet tai sukels ne ekonominę krizę, o krachą. Negali priemonės nuo problemos, būti blogesnės nei problema, tada geriau jau nieko nedaryti, jei tai "dienos gale" pakenks labiau. Švedai išlaviravo racionaliausiai, nes nepasidavė emocijoms, nesmaugdami perdaug savo ekonomikos ir piliečių, bet tuo pačiu neapkraudami ligoninių. Gal kasnors užmatėt sąrašą šalių kuriose karantino nebuvo/nėra, arba švelnus karantinas įvestas, norėčiau palyginti su šalimis kur griežtas karantinas yra. Mano krikštolinis rutulys https://www.axios.com/navarro-coronavir ... f9bbf.html kuris išpranašavo, kad priemonės nuo coronos yra bjauresnės ir mirtinesnės nei pats virusas.
sub 2021-01-22 12:50
[quote="bahuriux"]Pasidėk kvailas emocijas į šoną kai diskutuoji t.lt. Gal tu nesupratai ką aš siūlau, aš siūlau nepribaiginėti vakcinomis sergnčių įpatingai sunkiomis ligomis, kuriems betkoks nereikalingas papildomas imuniteto provokavimas baigsis mirtimi, ar dabar aiškiau išsireiškiau? Ar vis dar emocijos ima viršų virš racionalaus mąstymo pas tave?[quote] Tam komentare nebuvo jokių emocijų tik nuomonė, gal pats su intonacija perskiatei ir pagalvojai, kad emocijos. Aš nesu nei beta vaxeris, nei anti vaxeris.
vardasas 2021-01-22 20:24
pasiimk ta krikstolini rutuli ir isivertink save. tu gal jautiesi tokiu svarbiu kad kas apie tave kalbetu? gali ir neatsakyti vistiek neina teksto tarp sypseneliu rasti.
bahuriux 2021-01-22 21:39
Ar man teliką išmesti kad iš taves gaučiau respekto taškų? Nu blyn rašiau, kad gerdamas kavą ryte kartais įsijungiu keliom minutėm teliką ir pažiūriu pvz žinias, youtube ar paklausiau muzikos (ne nežiūriu jokių publicistikų), atsiprašau kaltas reikia turbūt snukiaknygę, ar jos analogus scrolint, ten tai rimta info galima rasti? Dabar jau mano reputacija sugadinta galutinai ir nafik man tą teliką riekėjo žiūrėti? Nežinau ką dabar, dėl to darysiu gal tyliai verksiu kampe, jei rimtai tai man px.