Skiepijimas nuo COVID-19 šioje šalyje pereina į naują etapą - tai matysime visur

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bmk1245 2021-07-17 18:19
. Heh, tik seni bezdaliai, kaip Jumis ir aš, dar turi šiek tiek sveiko proto... Kudos!
AAA000 2021-07-18 00:59
dar nesupratai vistiek yra bezdziones. tada yra skaicius. kazkur cia randasi religiniai ir panasus "tiketojai"... yra tiketina skaiciaus paklaida ji deklaruojant. va tu jau kazkur cia randiesi . tada eina kazkokia ivertinimo metodika, kuri taip pat turi paklaida. sita jau galima ieskot kaip "is patikimo saltinio", "intere" ir pan. tavo supratimas baigiasi cia. toliau eina manipuliacijos statistika. duomenu patikimumo programiniai lygmenys. imortalas randasi mazdaug cia . dar toliau eina viso proceso suvokimas ir is cia kyla kryzminio patikrinimo galimybe. ir is cia galima visada sugaudyt imortalo pezaliones - jei yra noro gilintis. va sitoj vietoj balansuoja pvz baxuriux, nemazai forume besilankanciu, ir as. bet visa tai irgi turi paklaidas, tik jau siauresnes. o dar toliau eina profesinis ismanymas ir specialistai, kurie ismano tiksliai visa sriti. jiem net paklaidos neaktualu - nes jie zino is anksto kas turi gautis. nes jie tame dirba. duomenu klaidas jie mato principe automatiskai. va sitie gali padaryt dar tikslesnius ivertinimus ir sugaudyt ar ismaudyt net mane - jei as nesispecializuoju bet as stengiuosi su tokiais irgi pasikonsultuot tu mane daba kaltini del paklaidos dydzio - kad ji kazkur per didele ar per maza buvo... gal ir buvo - bet tada gincykis konkreciai... visko aisku niekada neaprepsi...
Evil 2021-07-18 22:51
Pranešimas ištrintas, Necenzūrinis turinys, įžeidinėjimas. +1 įspėjimas. Vartotojas užblokuotas.
Benediktas 2021-07-18 23:06
Koki debiliatoriu? Nuo tada, kai isrado skiepus, jie visada padejo susitvarkyti su ligomis. Tas pats ir dabar. Nesuprantu, kam reikia apsimetineti nukritusiu nuo medzio ir ignoruoti faktus, bei tiketi samokslo teorijomis.
AAA000 2021-07-19 10:37
as tau isversiu biski, nes tu mane linksmini Evil tave kaltina primityvizmu. ir is esmes jis teisus. "debiliatorius" jis turejo minty per ekranus (tv/kompu/reklaminiu stendu) transliuojama propaganda ir tavo nemokejima net minimaliai atsirinkt kazka vertingo informacijoje... skiepu neisrado. ir jie nevisagaliai. cia eilinis tavo primityvizmas. procesas buvo labai ilgas ir sudetingas. ten daug moksliniu metodiku, izvalgu, naudojimo praktikos ir pastebejimu viename - ka tu parasei kaip "skiepai". savoka "skiepai" is esmes skirta primityvioms bezdzionems, kai viskas supaprastinta, apkramtyta ir pateikiama kaip kazkas vartotino. galutinis apibendrintas rezultatas. suprimityvinta iki visisko nugaidinimo... nu ir bezdziones tai vartoja. o tie kur supranta sudetinguma - mato kaip vartoja. ir juokiasi, kai klystama interpretacijose jei tu pavartoji neteisingai - nu tai juokiasi is taves o jei mato, kad tu istisai vartoji neteisingai - net pykt pradeda. o apie iskritimus is medzio - cia aisku kad turesi supratima, jei tu atitinkamam lygmeny tik cia butu kitas atvejis jei imt tokias analogijas. jis neiskrites - cia tavo interpretacija - nes jis sioje palyginimo situacijoje tiesiog randasi zemeje. ar kazkur apacioje medzio. jis tave purte is medzio, bet tu neiskritai tu kazkur virsuneje matyt - nes kaltini ji iskrimo apsimetinejimu kazkokiu. be jokiu faktu... as tau pasakysiu - net is medzio virsunes matosi palyginus netoli...gali kiti medziai trukdyt. islipt kartais verta... jei pridaryta proskynu - net ir apacioje toliau matysis... Evil galbut apie tai norejo tau parasyt... ---------------- bezdzioniu pradziamokslis kazkoks gaunasi...
Benediktas 2021-07-19 10:59
Tau reiktų kažkokius satyros rašinėlius rašinėti, o ne technologijų puslapyje. Nežiūriu teliko jau seniai, bet žinau, kad skiepai yra skirti sukurti organizmui imunitetą nuo viruso, ar nuo 2020m pakeitė skiepų paskirtį? Jei evil turi svaresnių duomenų, kaip jie kenkia, tegul pateikia ir išgelbėja pasaulį. Nes panasu, kad pasikaitė ativakseriu propogandinių straipsnių, kurių debilizavimu ir tiki, bei skalambija per foruma. Na bet ka Evil gali pateikti, kai visa statistika byloja skiepų naudai. Taip, suerga ir pasiskiepine, bet maža tikimybe ir mirtingumas ypatingai mažas, nes organizmas jau turi imuniteta nuo skiepo, geriau kovija su virusu. Sutinku, jei butu is anksto imanoma žinoti, kurie žmonės gali nesiskiepyti, nes jus organiszmas savaime atsparus jam: būtų toks testas, tai geriau nesiskiepyti. Bet nera tokio būdo sužinoti. Skiepijimasis yra socialinis reiskininys, nes gyvename tarp zmoniu. Turime stengtis vieni del kitu. Jei vienas miske gyveni ir maitiniesi uogom, i parduotuves nevaikstai, tai zinoma, kam skiepytis - nei apsirgsi, nei uzkresi. O jei sakai, kad va man nieko beveik nebuvo, tik paslogavau - tai blogas mastymas, nes nesiojai virusai ir apkretei, gal dar kokia 20 žmonių. Evil, AAA000 solidarumas su visuomene įdomu, kurioje vietoje yra jusų vertybiu skaleje? Įtariu, kad kažkur apačioje. Tai nėra, nei gerai nei blogai - tiesiog taip yra pas jus matyt. Bet jus reikalaujate solidarumo kitose vietose, todel esate ne nuoseklus.
sub 2021-07-19 12:40
Perskaičiau šią diskusiją, tai išvada tokia, kad ši diskusija kaip Kondroto vs. Malinausko "Mortal Kombat". Kandroto ko klausė, to negalėjo tiesiai šviesiai atsakyti, arba nusukdavo temą kitur kur jam patogiau, arba "negaliu kalbėti ta tema". Ir kai tokių žmonių, tiesiai šviesiai paprašai, paste copy savo šaltinius, knygų pavadinimus (čia kalbu apie Broniaus knygas), tai numeta nesąmonę kokią "pasijuoksit". Rimtai? Tai toks suaugusio žmogaus atsakymas?
Evil 2021-07-19 14:44
Nori būti nemokamu bandymu triušiuku? Būk, bet nekišk kitiems. Mirtingumas ir taip mažas. "ativakseriu propogandinių straipsnių, kurių debilizavimu ir tiki," vakserių debilizavimo propaganda aukščiausiam lygyje. Gali pats sau paploti, suveikė. "Mikael Dolsten, said in the statement that data from Israel about infections among people vaccinated in January and February indicated that “after six months, there may be risk of infection with the expected decline of antibodies.”" timesofisrael.com - ROFL, sėsi ant adatos? Stengtis dėl kitų? Bl, vakseriai, jūs dėl tuberkuliozės kodėl triukšmo nekeliat? A todėl, kad px, nes per debiliatorių kalbančios galvos apie tai tyli. "O jei sakai, kad va man nieko beveik nebuvo, tik paslogavau - tai blogas mastymas, nes nesiojai virusai ir apkretei, gal dar kokia 20 žmonių." - gryn iš teliko pritrauktą. Dar sakai nežiūri. "kad skiepai yra skirti sukurti" - taip tik pyst ir per porą menesių yra, nuo ŽIV jau 40 metų buria, buria ir nieko neišburia, neatrodo keistą? Beje, ko vakseriai tokiė agresyvūs? Jabai smegenis paveikia?
Benediktas 2021-07-19 15:08
Nematau pas tave argumentų, išskyrus tuščią rėkavimą. Kad antikūnių skaičius mažės ir vakcina ne visam laikui, jau prieš skiepijamasi buvo aišku, nieko čia naujo. ŽIV visai kita liga, be to jai yra vaistai. Niekas nekalba apie mirtingumą, jei niekas nieko nedarytu, jo isvengimui. Be to ne vien mirtingume esme, o socialine, ekonomine sistema stringa, kai yra daug apribojimu ir kai daug zmoniu serga, negali eiti i darba, negali dirbti imones - bankrutuoja imones, atsiranda bedarbiai, kuriuos reikia selpti is visu musu pinigu. Mažiau pinigu lieka kitoms sritims, pensijoms kelti. Todel yra pigiau pasiskiepyti ir greiciau gyventi neapribotose salygose. Nėra duomenų, kad vakcinos kenktų. Yra reti atvejai, kurie sukelia komplikacijas, kaip ir su bet kuriais vaistais praktiškai. Virusas nėra sunkus daliai žmonių, o daliai yra labai sunkus ir jiems būtina vieta ligoninėje. Labai savanaudiška, besloguojant užkrėtinėti tokius žmones. Virusas yra labai lengvai plintantis. Tai galima arba dar ilgai viską riboti ir tas daug kainuoja arba pasiskiepyti ir atlaisvinti viską, lyg nieko nebūtų. Taip ateityje reikės dar skiepytis. Pfizeriu 3 karta matyt reikes. Reikia tiketis, kad tie, kas prasirgo sunkia forma, tures antikuniu pakankamai ilgai. Pats esi agresyvus, net nejauti. Beje, jei veliau nustatys, kad vakcinos pakenke zmoniu DNR, tai bus pripažinta, kad antivakseriai buvo teisūs atsitiktiniu būdu. Kol kas nera tokios informacijos. Todėl tai yra baiminimais be irodymu.
Niemand 2021-07-19 16:10
O kaip dar elgtis su pridurkais, kurie aiškina turį teisę laisvai platinti zarazą?
Evil 2021-07-19 19:47
mažiau teliko žiūrėk, mažiau vaidensis.