Mokslininkai išsiaiškino, kokie gyvenimo pokyčiai laukia pasibaigus COVID-19 pandemijai: ar dar įmanoma grįžti į normalias vėžes?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-12-14 20:54
Atsiminsime tai kaip košmarą, kaip demokratija, laisvė ir sveikas protas iš valdžios pusės prarandamas labai greitai. Kai skaičiai nieko nebereiškia, o pandemijos valdymo sprendimai primami tik emociniu ir melagienų pagrindu (tipo perpildytos ligoninės, bet dėja jos visai tuščios), jau neminit verslo (vakcinų kūrėjų) protegavimo žmonių gyvybių sąskaita ir korupcijos valstybių mąstu.
HardAxe 2021-12-15 14:26
demokratijos neprarandam, rinkimai vis dar vyksta laisvai. (Kolkas taisytklės lygios visiems. Na tave verčia skiepytis, bet vos pasiskiepyji tampi "baltas" žmogus.) Galiausiai atsiras kokia aštri antivakserių partiją, laimės. Nuims apribojimus, galbūt, jei bus protingi, duos daugiau pinigų medikam, kad susitvarkytu su nauju apkrovimu. Būdami žali valdžioj pridarys visokių nesamonių kitose srityse ir atsiminsim juos kaip kokius fašistus ar nacistus. Gal kokiais 2030 sąraše turėsim fašistus, nacistus, komunistus ir antivakserius, kaip baisiuosius judėjimus. Ir tai neturės nieko bendro su žmonėmis, abejojančiais vakcinomis. Tiesiog kokia kvailių partija pasinaudos pavargusių žmonių emocijom. Pvz švedijoj yra "Švedijos demokratų" partija, siekianti suvaldyti imigracijos problemas. Realiai skinhead`ų gauja, bet paskutiniu metu surinkę 17% parlamento.
conjurer 2021-12-15 14:45
Įdomu gal norvegai irgi turi panašiai sėkmingą breiviko partiją? Realiai antivakserių nėra tiek daug, kad būtų išrinkta partija vien dėl to. Realiai dabartinė valdžia dalykus atlaisvino maksimaliai, visi norai turėti didesnį laisvumą iki kitų rinkimų dings, nes pandemija dar max 2 metus gyvuos.
bahuriux 2021-12-15 20:04
Gal pandemija išsisems iki vasaros-rudens? Nes omikron ne pavojinga palei pirminius duomenis, bet labai užkrečiama, ir dabartiniai skiepai šitai atmainai visai pofik. Kadangi labai užkrečiama tai pati omikron pataps kaip nepavojingu skiepu ir išstums kitas atmainas, ne bereikalo šitos atmainos taip bijo pandemijos stūmėjai ir peršalimo ligų gydymo/skiepijimo entuziastai. Ligoninės perpildytos, gydytojai pervargę? Gal patys nueikit į tas ligonines ir poliklinikas bent kartą gal patys pamatysit, kaip ten visi medikai pervargę nuo soliterio dėliojimo kompe. Bent jau Klaipėdoj ligoninės ir poliklinikos visiškai tuščios. Tiesa morgų mašinos stovi eilėm išvežti (ne koroninius) lavonus mirusius nuo užleistų ligų, ačiu pandemijos valdytojams už genocidą.
conjurer 2021-12-15 20:17
Bent jau pernai pagal statistiką mirusių prieaugis sutapo su fiksuotom covid mirtim. Dabar neaišku, gal du metus kažką užleidus blogesnė situacija. Vis tik nematau genocido, tik žmonių aplaidumą.