Kodėl vaikai yra atsparesni COVID-19 nei suaugusieji? Kelių šimtų tūkstančių ląstelių tyrimas atskleidė šį tą įdomaus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2021-12-28 16:41
ir vistiek reikia dusint su kaukemis, su vakcinomis vis jaunesnius ir ivedinet gyvulio pasus, taip sugadinant visa likusi gyvenima, nors jis dar tik prasidejo. jei fiziskai viskas atrodo gerai, tai psichologiskai yra isniekinami ir pazeminami
conjurer 2021-12-28 16:55
Nežinau ar esi transabled, ar silpnų plaučių (turbūt pasisakysi pats), bet nekalbėk už visus. Vaikams jau gyvenimas sugadinamas, kai liepiama nešioti drabužius, kas yra "psichologinias išniekinimas ir pažeminimas" nuo prigimtinės teisės būti nuogam. Papildomas skuduras daugiau nepakenks.
Bruonius 2021-12-29 01:17
Conjurer, būk geras nebekomentuok. Bent čia leisk pailsėti nuo bukapročių.
conjurer 2021-12-29 01:35
Išmesk visus veidrodžius namie, ir pailsėsi.
AAA000 2021-12-29 01:36
sitas straipsnis tiesiog parase, del ko skiepai vaikams nuo viruso gana kvaila ideja. praktiniam taikyme. gaunasi, kad jei juos skiepijam, ir dar privalomai - tai aukojam vaiku kaip visuomenes dalies interesus pries didziosios visuomenes dalies ir ypac senu zmoniu interesus patys vaikai privalumu negauna. tik minusus. gaunasi, kad skiepija del kitu grupiu interesu cia galioja tik gripui ir covid. kitu rusiu skiepai - kitos priklausomybes... ten gelbeja vaikus. nieko naujo is esmes neparase... tik kad mechanizmo statistines priklausomybes geriau issiaiskino.
Bruonius 2021-12-29 07:55
Matai Conjurer, geriausias kvailio bruožas tas, kad jis pats nesupranta jog yra kvailas. Gaila, bet tokio tipo idėjiniai idiotai pastaruoju metu užima ir postus ir sostus, o kenčia vaikai.
conjurer 2021-12-29 14:01
Vaikai nekečia, jie greit prisitaiko. Va seni religingi žmonės kenčia, nes juos nestandartinės situacijos išmuša iš rutinos. Vaikai dar neturi susiformavę rutinos, ji nuolat keičiasi. Kai vaikas užsideda kaukę, jis negalvoja, kaip čia reikės vaidinti transabled, jis galvoja, kad jis yra nindzė. Dar prieš covid, gameon renginyje, tarp visos atributikos buvo pardavinėjamos juodos kaukės, su piešiniais. Daug kas nusipirko, ir nešiojo dėl kietumo. Na taip, aš irgi nepritariu aukštus postus užimančių žmonių sprendimų. Karantino atšaukimas buvo klaida, kuri padidino mirtingumą, ir dabar visi dėl to sako, kad vakcinos neveikia. Mano pozicija būtų buvus - daugiau infliacijos mažiau mirčių. Gpasas ir vaikų skiepyjimas yra labai silpnos mirčių mažinimo priemonės, kai nori mažiau infliacijos. Bet mano planas turi didelę problema. Iš vienos pusės verslas rėks, kad jie nori pinigų. Iš kitos pusės rėks, kad jie nenori nešioti kaukių, bet kartu nenori karantino. Su dabartiniu sprendimu abi pusės tylesnės. O dėl kvailių sakyčiau didžiausi kvailiai buvo tie, kurie nesilaikė pirminio karantino, ir taip ištęsė pandemiją trim papildomiems metams, o dabar daugiausiai dėl to skundžiasi.
Bruonius 2021-12-30 00:13
Nu jo... Kol bus tokių kaip tamsta, marksizmas klestės. Žmonių debilizmas kurių, dėja, didžioji dauguma yra tikroji mūsų amžiaus pandemija.
conjurer 2021-12-30 00:40
nunu 2021-12-30 10:27
Kad vel nepyskint visko tai atkartosiu ka jau kartojau o jus vel galite visomis isgalemis saipytis ir trolinti mano nuomone visas sitas reikalas tik pradzia laikykite tai konspiracijomis juokais ar driezazmogiu fantazijomis, bet pasaulis dabar eina i inkliuzyvinio kapitalizmo modeli, kur nera jokiu nuosavybes teisiu praktiskai, o yra nuomos savoka su bazinemis pajamomis ir greta dar stovi savotiskas socialinis reitingas elgesiui reguliuoti paklusnumas, kontrole ir visa kita... Bus sudarytas dirbtinis deficitas ivairiuose sekturiuose labiausiai kentes smulkus verslas ir samoningai sugriauta ekonomika bendrame katile sukels krize, o jeigu dar ir sugalvos pakariaut tai finale gausite po 10 kvadratu patalpa ir virtualiais akiniais galesite lankytis savo koncertuose ar gyvent virtualiame name ar bute ar sodinti virtualu darza, nes realybeje nieko nebus ir po keliu desimciu metu viskas bus primta, kaip norma, o visa geri tures tik maza sauja zmoniu bet tikrai ne jus klykite pykite zvenkite, bet pamatysite, kad nieko gero is to nebus paprastam zmogui tiesiog virtualus vergo jungas ar jums dar negana faktu kur tai matyta Lenkijos sostineje duju kaina paliks bene 1000 procentu taip taip 1000 procentu.... Aisku cia driezazmogiu konspiracijos pats meras Lenkijos reptilija sneka. Aisku projektuose pasaulyje raso graziai visomoje su savo telemedicina ir realaus laiko stebejimu, bet finale jie net neleis rinktis maisto jie nuspres ka kada pirkti, kur vykti ir net kaip mastyti, paziuresime kas klydo , o kas buvo teisus. Sekmes.
kestutisz 2021-12-30 12:09
Su tokiu požiūriu galima įsegti ir varpelius į nosį (Kin-dza-dza), ir dar krūvas kitokių ritualų įvesti (besąlygišką tikėjimą į partiją ir vyriausybę) - gi irgi nepakenks (tiem į kuriuos tikima).
conjurer 2021-12-30 12:43
Dėl tokio požiūrio kaip tavo, ir turim nesibaigiančia pandemiją.
kestutisz 2021-12-30 12:48
Visų pirma pandemija "nesibaigia" dėl to, kad na tai ir yra pernelyg gerai išreklamuotas verslas, o ne kad aš taip manau. Ir kiekvienas naujas "valdymo sprendimas" tą tik patvirtina. Vien ką reiškia kad dabar antikūniai (arkliukas ant kurio buvoj jojama pusantrų metų) yra nulis, o visa esmė yra abonimentas.
conjurer 2021-12-30 12:55
Pandemija nesibaigia nes žmonės serga. Verslas aplink ją yra tik pasipelnymas iš žmonių gydymo, kas buvo ne tik su covid, bet praktiškai su visom ligom per visą civilizacijos istoriją. Tokie žmonės kurie savo šnekomis skatina mažiau saugotis, yra to šito verslo skatintojai, nesvarbu ar tai eilinis disinformuotas pridurkas ar putkos trolis.
kestutisz 2021-12-30 13:02
Tai čia nurašei visą valdžios/"žiniasklaidos" aparatą ant trolių ir pridurkų. "skiepų matematika", "laisvė su gp" ir t.t. ir pan - visas naratyvas buvo kaip tik, kad susibadai ir laisvas, "darai ką nori". Ir darė. O aš nedarau, arba darau bet minimaliai (galėčiau turbūt išvardinti visus atvejus kai pasinaudojau pišpasiu, ir man dėl kiekvieno atvejo GĖDA). Beje - tema apie vaikus su beverčiais skudurais ant veidų. Ar teko girdėt ar juolab matyt, kad kas nors juos keistų po keliskart per dieną? Man ne.
kestutisz 2021-12-30 13:34
Visi tikėjosi kažkokios ateities iš Blade Runner, su androidais ir pan., bet realiai ką nupasakojai - 2047: Virtual Revolution (2016) scenarijus, ir jis net pernelyg labai tikėtinas (išskyrus pačia "revoliuciją" kurios niekas jau nekels, bet bazinis išlaikymas su sąlyga jog tiesiog net neisi iš namų tai 100% realybė). VR+smegenų implantai patenkins bet kokius poreikius, net seksualinius tai sekančių kartų tiesiog net nebebus :)
HardAxe 2021-12-30 13:40
Manau abiejuose pusėse yra tiek lobistų, tiek šventai tikinčių tiek logiškai mąstančių. Tiesiog skirtingi argumentai/verslai viską remia.
conjurer 2021-12-30 13:57
Logiškai mąstantys yra labiau per viduriuką. Tarp antivakserių yra tie kurie abejoja būtent šito skiepo patikimumu, jie mažiausiai nesąmonių šneka. Tarp anticovid yra yra tokie debilai kaip aš manantys, kad buvo galima viską sustabdyti, jei mėnesį visi būtume sąžiningai pasėdėja karantine. Bet nereikia ignoruoti to fakto, kad pilna žmonių savo teorinę laisvę iškeliančių aukščiau kitų žmonių sveikatos, ar einančių specialiai užkrėtinėti žmonių, kai gauna teigiamą testo atsakymą.
kestutisz 2021-12-30 14:07
Nes apie tokius kaip aš ateityje suks istorines laidas kaip dabar apie nacius, pvz "Lost Home Movies of Nazi Germany" - kaip kažkokia dalis laiminga šopinasi, pramogauja ir kitaip kaip "laikosi įstatymų" kai kita dalis patiria priespaudą ir žudomi (na, dar neatėjom iki to, kol kas).
conjurer 2021-12-30 15:29
Tu teisus, tai vyksta. Mes vakaruose "šopinamės" ir pramogaujam, kol afrikoje vis dar klęsti vergovė o azijoje vyksta genocidai. Taip pat nukreipiam nuo to dėmesį, sakydami kad karantinas ir kiti apribojimai yra blogiau už tai.