Su vakcinomis kovojančios organizacijos vadovas pripažino jau 23 metus geriantis savo šlapimą  (12)

Štai jums šlykščių žinių, kurių šiandien gauti nenorėjote - internete egzistuoja ištisos bendruomenės, kuriose žmonės dalijasi šlapimo vartojimo būdais ir privalumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokie tie privalumai? Na, kai kurie žmonės sako, kad šlapimo gėrimas padeda mesti svorio. Kiti kalba apie pagerėjusią energiją ir nugalėtą nuovargį. Treti šlapimu plauna plaukus, kad šie būtų stipresni. Yra ir žmonių, kurie šlapimu gydosi COVID-19.

Prieš vakcinų politiką kovojančios organizacijos „Vaccine Police“ vadovas Christopheris Key išplatino vaizdo įrašą, kuriame giria šlapimo terapijos privalumus. Key tvirtina, kad egzistuoja daugybė tyrimų, įrodančių šlapimo naudą kovoje su įvairiomis ligomis. „Žinau, kad daugybei jūsų tai skamba beprotiškai, bet Dievas mums suteikė visko, ko reikia“, tvirtino Key. Netrukus jis pripažino, kad šlapimą geria jau 23 metus. Šalia jo jis mini ir baliklį, kurį irgi geria, bet, matyt, labai žemomis koncentracijomis, nes dar yra gyvas.

Ar šlapimas gali išgydyti COVID-19? Ne. Tiesą sakant, mokslas nėra užtikrintas, kad šlapimo gėrimas apskritai gali turėti kokių nors privalumų. Na, nebent esate situacijoje, kai galite mirti iš troškulio. Labai pavojinga tai, kad šlapimo entuziastai siūlo šlapimo terapiją kaip efektyvų vėžio gydymo būdą, kartais pabrėždami, kad jis veikia tik tada, kai atsisakoma įprasto gydymo.

 

Ir ne, šlapintis nepatartina ir ant medūzos įgėlimo. Tai gali dar labiau suerzinti sužeidimą, net jei šlapinimosi ant draugo kojos metu jausitės geriau.

O Christopheris Key neseniai buvo sulaikytas peržengęs privačios teritorijos ribas. Būtų nedidelė problema, jei ne anksčiau jo išreikštas noras pačiam sulaikyti gubernatorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai (12)