Rusija nori sekti Kinijos pavyzdžiu: svarsto uždrausti kriptovaliutų kasybą ir naudojimą šalyje – po šios žinios krito bitkoino kaina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-01-23 18:44
Laukiu žemumų, tada jamsiu. O jūs? Ties kokia kaina neatlaikys jūsų nervai ir pirksit? Aš jau senokai buvau nuprognozaves 12-15k€, o gal kris iki kokių 5k€? Niekada negali żinoti. Ir dar padariau vieną išvadą, visada reikia fiksuoti krypto pelną po staigių kainos šuolių į viršų, laikyti neverta nes kelių mėnesių bėgyje vėl gali kristi smarkiai. Pnašu kad btc suporto linija pramušta žemyn ir gana nemažai., tai meškų trendas dar kurį liką dominuos. Priežastys ne vien tik tokios, kad kažkokios šalys žada uždrausti, bet yra kur kas realesnių priežasćių, tam kad suvaldyti infliaciją JAV ir ES žada nuo pavasario kelti tarpbankines palūkanas. Reiškia pinigai brangs, reiśkia mažiau bus investuojama reiškia akcijų, kripto ir viso kito panašaus šlamšto kainos mažės. Šitas kaip išankstinė reakcija ir korekcija jau dabar matosi krypto ir akcijų kainose. O kai jau paskelbs ir patvirtins galutinai pavasarį priemones infliacijos suvaldymui, tada bus kilimas, nes tada bus atsieit jau aiškumas, nors taip ir nėra logiška, bet rinkose logikos nereik ieškoti. Ar logiška pirkti nieką nepadengtą niekuo? Tai va, bet tas niekas kainuoja kostmosą. Net meno kūrinys 10 milijonų yra š ir niekas 10€ vertės drodės ir senų supuvusių dažų gabalas.
kiesza 2022-01-23 18:50
O kodėl užuot uždraudus, "kasimo" nepmokestina ?
Dannas3 2022-01-23 19:03
Dar palauk, kol zemiau 20 stuku kris. Ble kai kinija pranese jog uzdraus maininima, nieko nekrito, tai tipo pakrito po rusu )) As jau puse metu girdziu, kad krypto pakris, kaip ir krito anksciau bet tik tam, kad vel pramustu visu laiku aukstumas. Zodziu, laukia geri metai uzsipirkimui.
bahuriux 2022-01-23 19:12
Kažkas rimtu veidu prognozavo 2022 metams iki 100k€ btc o per ateinančius 10 metų iki 500k, bet dabar jua nebežinau, nor kai viskas taip keičiasi visko gali būti. Įtariu kad rovimas į viršų bus staigus, kai jau visi nuspręs kad jau viskas dabar tai jau reikia jamti ir kai pradės jamti kaina użkils beproto ir labai staigiai. Prie to pačio, kas turit nt spekuliaciniais tikslais, kelių mėnesių, gal iki poros metų stebėkit rinką įdėmiai gali ateiti kažkas panašaus į pakrizenimą. Kainos dabar jau ties protu sunkiai suvokiama riba, taip kad išnaudokit šancus. O paskui visada galėsit paimti 2 tokius nt. Už tą kainą. Čia tik mano paspėliojimai, nereikia priimti už rimtą komercinį patarimą.
Dannas3 2022-01-23 19:46
Nebutinai siais metais, bet su kitu rimtu kilimu, daug sansu, kad pasieks 100stuku. Nebutinai, aisku vien i bitcoina ziuret, kitos krypto is top 20 gali dar pelningesnes but.
immortallt 2022-01-23 19:52
Ką jūs bandote nuprognozuoti turtą, kuris neturi jokios pamatinės vertės, ir kurio vertė priklauso nuo politinių sprendimų, kieno nors pasisakymų, ar kokios nors piniginės aferos. Atspėti kokia bitoin vertė bus kuriuo nors metu, kaip atspėti, koks skaičius ruletėje iškris. Jei bus pakankamai daug spėjančių, visada kas nors atspės, bet niekas pastoviai neatspės iš eilės.
Dannas3 2022-01-23 20:02
Kad pokolkas, labai graziai viskas ciklais kartojasi. Tik su kiekvienu ciklu pramusama aukstuma, lygiai taip pat kaip nepramusama pries tai buvusi zemuma. Cia gal bus lievas argumentas ir grynai nuo manes, bet kai teigiama, kad neturi pamatines vertes, bet juk isnaudojamas kazkoks tai energijos kiekis primainint. Pagal ta pati argumenta, kokia pamatine verte yra popieriniu pinigu? Isvis niekine?
bahuriux 2022-01-23 20:11
Tik spėlioiam ir dalinamės įžvalgom, beto krypto tai tik ruletė su dviem rodyklėm vietoj skaičių, kai kaina šokinėja taip smarkiai ir dėl kiekvieno papirsčiojimo už turtą kurio vertė pagrysta tik garbės žodžiu, tai visada galima paspekuliuoti, o ką, kas čia blogo? Aš ir nesiūlau laikyti krypto, kaip turtą tik pasinaudoti situacija. Čia kaip linksmieji kalneliai, tik nereikia nusipirkti kai viskas pervertinta ir viskas bus OK ir tas galioja viskam gyvenime, ne tik investavime. Kiek kartų save kaltinot, kad nepirkot kainų dugne akcijų ir krypto, nt, ar dar bala žino ko, dabar vėl artėja proga. Aš daug kartų pramećiau progas, bet jų dar daugiau bus ateity. Aš tiesisog galėjau prisipirkti nemažos vertės iš kinijos daiktų už puse kainos ir stumdyti LT ir taip jau du kartus per 3 mėnesius pramečiau, bet kažkaip tingiu tuo užsiimti. Pvz. NT turi pamatinę vertę tai kodėl jo vertė gali svyruoti iki 2-3 kartų poros metų bėgyje? Kodėl platina pigenė už auksą ir tt.
iPienius 2022-01-23 22:37
visas sitas uzdraudimas yra todel, kad centrines valdzios niekaip negali kontroliuoti gyventoju pinigu bitcoino formoje. visam pasauly zmones yra spaudziami naudoti vis maziau grynuju pinigu tam, kad bankai ir valstybes matytu, kaip zmones isleidzia pinigus. Kinija ir Rusija nera demokratines valstybes, todel pirmosios uzdraude. ateis laikas, kai ir demokratijos uzdraus.
sub 2022-01-24 09:38
Whha, Rusija seka Kinijos pėdomis. Sekantis žingsnis, apsimetant Baltarusija irgi pavogti kelis šimtus, o gal milijardus bitkoinų. Kinija juk irgi uždraudė mainint savo šalyje, o kaip įtariu po to, apsimesdami Šiaurės Korėja prisivogė Bitcoinų. Nes iš kur tokia , šalis kaip Šiaurės Korėja gali raukti ką nors aie BTC? Manau Kinijos rankomis buvo vagystė atlikta. Ir kitas sutapimas. kodėl btc vertė nekrito kai Kinija banino maininimą, o va po Rusijos tokio pačio pareiškimo krito. Ar nebus čia Š. Korėjos vagystės pasėkmė, BTC nuopolis.
kestutisz 2022-01-24 10:45
Draudimo įtaka kiek pervertinta. Ar su akcijų rinkomis irgi tas pats? Vat bręstantis RU-UA konfliktas tikrai gali įtakoti - akcijos tai dar dar (na kiek ten gl ru oligarchai pabėgs/išmes tai numuš kainą), bet virtualūs fantikai tai sorry, bet kokio rimtesnio neramumo metu bet kuri net nesusijusi valstybė ne tik ten draus kažkokiais lozungais, bet ir ateis prie kiekvieno skaitliuko pažiūrėti kas už jo...
kukulis4 2022-01-24 13:54
. Taciau uz tavo subjektyviai ivertinta kaina prekes/paslaugos tau niekas neparduos. Tokie jau tie rinkos desniai...
Vytax 2022-01-24 15:12
Niekam nerūpėtų tos kriptovaliutos, jei ne tai, kad šių „valiutų“ ekosistemai palaikyti reikalingi du riboti ištekliai: elektros energija ir mikroprocesoriai. Daugelis skurdesnių šalių elektra, dujos, benzinas pardavinėjamas subsidijuojamomis, už rinkos kainą mažesnėmis kainomis. Čia labiausiai pasižymi tokios rytų šalys kaip Kazachstanas, Rusija, Kinija. Tai kripto-valiutų kasėjai pirmiausiai eksploatuoja būtent šias subsidijas. Ir taip vietos bendruomenėms skirtos subsidijos tiesiog išgaruoja. Kitas išteklius yra mikroprocesoriai. Kripto-valiutų kasyklos naudoja tūkstančius vaizdo plokščių. Kurių svarbiausioji dalis yra GPU lustai. Tai milžiniški naujausios kartos silicio kristalai, gaminami vos keliuose dešimtis milijardų investicijų reikalaujančiose gamyklose. Vietoje jo būtų galima pavyzdžiui pagaminti šimtus ar net tūkstančius mikroprocesorių skirtų valdyti automobilių įrangai. Kurių dabar taip trūksta automobilių pramonei ir dėl to stringa visos tiekimo grandinės. Ir aplamai spekuliacijos niekam nerūpi. Bet geriau jau būtų spekuliuojama kokiu nors auksu, sidabru, deimantais. Šių „valiutų“ eksosistemos palaikymas nedaro žalos ekonomikai.
Myslius 2022-01-24 15:34
viewtopic.php?p=571852#p571852 Dugnas bus kazkur apie 2024 balandzio 1, galima palaukt. Kazkur apie 12k. https://ibb.co/VNmnxJg Risk rewardas, jau netas kaip seniau buvo Dideja ir leteja augimas.
VirtualGadget 2022-01-24 18:05
Štai Microsoft išleidus naują 11 Windows versiją vienas iš pagrindinių reikalavimų kad ji veiktų yra papildomas mikročipas. Nors užtenka parašyti atitinkamą programinę įrangą, kad veiktų norimas papildomas šifravimas senuose kompiuteriuose. Aišku to čipo galia yra niekinė palyginus su tuo kokie naudojami kriptovaliutų gavybai. Bet jeigu jau yra kalbama, kad yra elektroninių komponentų trūkumas tai ką reiškia toks dirbtinis Microsoft kompanijos elektroninių komponentų pardavimų skatinimas ?
bahuriux 2022-01-24 18:10
Palei mano asmeninę btc techninę analizę, rovimas į viršų ir dar didesnis nei buvo laukia beveik bet kuriuo momentu paskutinis buves pakilimas turi "head and shoulders" pattern'ą su dešiniu pečiu aukščiau, kas reiškia potencialą kainai kilti po kritimo. Labai kritinė supporto riba yra ties 25200-26500€, jei pramuš tą ribą bent 1k žemyn tada galbūt dar kris. PS. Techninė analizė tai panašiai, kaip horoskopų sudarinėjimas tik gairė, o ne garantija, fundamentali analizė svarbiau, bet kai kalbam apie krypto niekas nesivadovauja jokia logika ir niekas nepaiso kad krypto yra tik burbulas. Kai uždraudė Kinija krypto kasimą, fundamentalūs dalykai visiems buvo pabarabanu.
donatasv 2022-01-24 19:15
Netikiu, kad btc labai greit šaus į viršų. Didelė dalis pasaulio paleido į rinką milijardus pinigų niekuo nedengtų. Buvo aišku, laikyti pinigus €/£/¥/₩/$ ar kita valiuta tai tas pats kas nurašyti santaupas. Dėl to iškilo btc, nekilnojamas turtas ir panašus šūdas. Dabar pareis pagirios norint išvengti valiutų devalvacijos turės atimti dalį pinigų ir nurašyti.
bahuriux 2022-01-24 19:25
Tai jau pagirios parėjo pažiūrėjus í akcijas, nors pinigų kraneliai dar net neužsukti, įxomu kas bus kai jau oficialiai patvirtins didesnes tarpbankines palūkanas vakarai. Jei iki to laiko savaime bus stiprios korekcijos ir pramušti visi dugnai akcijų ir krypto, tai bus pati geriausia proga ir tai gali būti gana greit. Jūs man geriau nuprognozuokit bus, ar ne krizė ir jei bus kokio dydźio, biški, ar tokia pat žopa, kaip 2009.
donatasv 2022-01-24 19:56
Net baisu prognazuot. Bet šeip pagal mane karantinas ir buvo ta krizė. Tik ji šiek tiek kitokia nei 2008. 2008 metais konservatoriai spausdintus pinigus nukreipė kita kryptimi nei žalieji, dėl to gal paprastam žmogui ta krizė taip ir nesijautė. Jei palaipsniui pradės mažint paskolas ir didint palūkanas tai krizės galim ir nesulaukt. Bent jau aš to tikiuosi
Vytax 2022-01-24 20:11
Nėra jokio taip vadinamo „TPM 2.0 čipo“. Kompiuterių motininių plokščių gamintojai teoriškai galėtų paruošti BIOS atnaujinimus su TPM 2.0 palaikymu. Ir tada nauji Windows instaliuotųsi be problemų. Bet aišku kam jiems tai daryti, vartotojai juk gali naujus kompiuterius nusipirkti su naujomis motininėmis plokštėmis.