Mokslininkai teigia, kad su D. Trumpo rinkėjais yra kažkas psichologiškai keisto: kas su jais negerai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-02-07 12:57
Žodžiu kaip suprantu tu tik už tai jog dirbi savo darbą ir nelendi į "svetimą" daržą, t.y. politiką, na ir išvis - negali dėl nieko protestuoti? Tada tu maladiec, nes "neturi laiko tokiom nesąmonėm"? Toks kelias tikrai grįstas į konclagerį. Žmogus turi teisę galėti protestuot net jei jis visiškai neteisus, gali net nedirbti jei nuo to kiti "vertingesni" mirs badu - ir tai ir yra šiaip jau laisvė. Kontraklausimas - o tiem "Realius darbus dirbantiem žmonėm" dar galima balsuoti? Jie gi gali išsirinkti (ir išsirenka) savo nesuprantingus atstovus.
EEE 2022-02-07 17:14
Ne, jie už tai, kad kiti dirbtų ir nesikištų, o jie jau geriau žino ir apie politiką, ir liberales vertybes...? O kaip tada su pagrindiniu liberalų šūkiu - "aš su jumis nesutinku, bet kovosiu už tai, kad galėtumėte reikšti savo nuomonę..."
sub 2022-02-08 08:36
Nzn kokį jūs čia šūdą bandot iš mano komentaro išspaust, aš aiškiai parašiau, " neturi laiko tokiom nesąmonėm, kaip mitingai ir protestai neaišku už ką, neaišku prieš ką". Aš neturiu problemų ir nesu nusiteikęs prieš mitingus ir protestus, jeigu jie turi aiškią kryptį, už ką, prieš ką, kodėl, ir teikia pasiūlymus kaip kažką pakeist ar pataisyt, o ne reikalavimus arba/arba. Šiuo atveju kalbėjau apie Grinevičiaus ir tos pačios chebros veikėjų organizuojamus mitingus ir protestus, kur ne nuomonė, o reikalavimai išsakomi. Sudegint tą, pakart ąną ir t.t. Nesutikti ir kovoti už tai, kad galėtum reikšti nuomonę yra ok. Ar ok yra protestuoti, jeigu žinai kad esi visiškai neteisus? Jūs vienas kitam prieštaraujate, nors atstovaujate tą pačią barikadų pusę.