[Žinios trumpai] Izraelis uždraudžia Ukrainai įsigyti šnipinėjimo programas „Pegasus“: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-03-24 17:02
kai su arabais kariavote, tai SSRS nebijoje, o štai dabar kaip zuikiai dedat į krūmus? ai teisingai, maskoliai pagrasino, kad naftos dolerių nebegausit, cheche dar viena europos lygio vištidė
HardAxe 2022-03-24 17:19
viskas gerai. Bijoma, kad pegasas gali nutekėti kur nereikia, tai būtų katastrofa. Tai yra žiaurus projektas, tegu jis lieka apribotas kiek įmanoma mažesniam žmonių ratui. Karo metu amerikiečiai jį naudoja pilnu tempu rinkdami žvalgybinę informaciją ir viskuo dalinasi su Ukraina. Pažiūrėk nuo pat karo pradžios rašo apie kiekvieną rusų tanko nusibezdėjimą, telefonų pokalbius ir t.t. Spėk iš kur informacija ateina ir spėk kiek jos nėra viešinama.
conjurer 2022-03-24 17:43
Arba tie 0-day pažeidžiamumai būtų užlopyti, kurios tas softas naudoja. IT ginklų stiprumas priklauso nuo to kiek puolama pusė yra apsileidus.
kestutisz 2022-03-24 17:54
Anot legendų (or ir realiai taip turėtų būti) kareivukų telefonai buvo atimti, tad jei kažką naudoja tai tikrai ne kažką kas patvirtinta/praėjo kokias patikras. Net kažkur bandžiau siūlyt, kad prie visokios labdaros rimkimo reiktų rinkti ir dar padorius telefonus kuriuos kiekvienam kaime rusai galėtų pasiimt nemokamai, su nemokamu ryšiu (UA ribose) nieko nenušaudami ir neatimdami. Ir net ne šnipinėjimo tikslais (ok, čia jau po to), o tiesiog vietoj agitacinių lapelių.
Fikcija 2022-03-24 18:32
Izraealis neprisidejo prie sankciju nukreiptu pries rusija tai ,kad manau aisku kieno puseje Žyderos.