[Žinios trumpai] NATO šalys bus sunaikintos per pusvalandį nuo branduolinio karo pradžios, grasina „Roscosmos“ vadovas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2022-05-10 17:19
tai dar supranta bent kad ir patiems nenaudinga. Nes atrodo kartais kad jiem vienodai kad patiesm nenaudinga, kamikadzes.
Benediktas 2022-05-10 17:48
Imperializmas, fašizmas matyt tokia psichinė būsena - kai viskas poc...i. Kai norisi tik naikinti. Geriausia gydo tik fizinis totalus pralaimėjimas. Gaila, kad tik toks receptas. Kito dar neišrado.
immortallt 2022-05-10 18:39
A. Didžioji dalis branduolinio ginklo nešama bombonešiais. Ar yra tikinčių, kad bombonešiai pasiektų tikslą, kai ukrainiečiai nuo peties baigia pusę aviacijos išvanoti? B. Artimo nuotolio branduoliniai ginklai eina ant Iskander ir panašiai. Prieš Ukrainą, kol dar neturėjo tinkamos priešraketinės gamybos daugiau nei pusė taikinio nepasiekdavo. C. Klausimas, kokia branduolinio ginklo dalis iš viso veikianti, matant, kad net naujesni ginklai didžioji dalis neveikia. D. Balistinės raketos pakiltų iš viso, branduoliniai užtaisai veikiantys būtų, ir jų tikrai niekas nenumuštų. E. Kad visa grandis patvirtintų branduolinio ginklo panaudojimą ir atsakingi asmenys parengtų panaudojimui balistines raketas, pakrautų branduolinios užtaisus, numestų iš bombonešių ir t.t. Per pusvalandį rusai net teoriškai JAV nepasiektų, čia jau net nekalbant apie tai, kad sėkmės atveju pataikytų kokius 2 užtaisus, kurie sunaikintų tik dalį miesto. Tuo tarpu putkės bunkerio vietoje atsivertų magmos sluoksnis. Iš ruskių didžiųjų miestų ir karinių bazių liktų ežerai.
SPeed_FANat1c 2022-05-11 21:16
is kur tu zinai kaip cia viskas butu? ar tikrai su raketa negali dabar pasiekt bet kurio pasaulio tasko nori pasakyt? As net nematau kad naujesni neveikia. Nezinau kodel jie ju nenaudoja, gal tiesiog nedaug turi ir taupo juodai dienai, o naudoja senus nes negaila?
SPeed_FANat1c 2022-05-11 21:18
viewtopic.php?f=36&t=71550 kad kaip tik pagal sita gaunas kad branduolinio karo nebus, tik idomu ar tikrai, ar nera kur nors klaidos tuose isitikinimuose.
Hmz 2022-05-11 21:22
Jei tu apie MANPADS (stingerius ir pan), tai strateginiai bombonešiai jiems neįkandami - ne tas aukštis.