Žmonės Europoje apsigyveno 200 tūkst. metų anksčiau nei manyta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dainius2 2009-12-17 19:11
Tai kada atsirado tie žmonės? A. Čekuolis yra sakęs, kad žmonės, tokie, kaip mes juos suprantame, (čia jis, tikriausiai, kalbėjo apie Homo sapiens sapiens) atsirado prieš 200 tūkst. metų. Kažkur teko girdėti, kad prieš 50 tūkst. metų. Dabar jau apie milijonus kalba eina. Tai tada, galų gale, atsirado tie žmogai?
AF 2009-12-19 18:03
jau tokiu Cekuoliu, visu galu meistru, ir reikia tiketi
Dainius2 2009-12-19 20:43
Taip, kartais jis tikrai nusiskiedžia. Man labiausiai patiko, kai jis pradėjo aiškint, kad nieko blogo, jog jį valdžią pateko A. Valinsko partija. A. Valinsko partija nieko nežada, išskyrus "elgsiuosi pagal situaciją" - Barakas Obama savo politinės karjeros pradžioje irgi tik tiek žadėjo. Bet juk B. Obama, kiek žinau, prieš eidamas į valdžią dirbo visuomeninėse organizacijose, tad kai jis pirmą kartą dalyvavo rinkimuose, rinkėjai žinojo kokios yra jo nuostatos ir ko iš jo laukti. Tuo tarpu A. Valinskas atėjo į valdžią iš šou verslo, tad ko iš jo tikėtis, gal, kad auksinius svogūnus Seime ims dalinti? Trūksta politinės patirties - nieko, išmoks. Jeigu taip, tai Seimas mokykla, o Seimo nario atlyginimas - stipendija. Kiekvienas studentas tokios stipendijos norėtų. Bet dažniausiai A. Čekuolis kalba teisingai arba įtikinamai. Manau, kad jis tiesiog atidirbinėja savo algą (kurią jam moka valdžia) todėl kai kalba eina apie Lietuvos politiką, labai pasitikėti A. Čekuolio vertinimu neverta.
rwc 2009-12-19 21:36
OT, bet pritariu Čekuoliui 100%, nors už Valinską nebalsavau. Vis geriau nei uspaskiai ir paksoidai. Jei runkeliai nežino už ką balsuoti, geriau tai tebūnie šoumenai nei penkta kolona.
Dainius2 2009-12-19 21:54
Dėkui už info, bet kai kurie laiko intervalai labai jau ilgi: 3,5 - 7 mln. metų arba 200 tūkst. - 3 mln. metų. Tai čia gana lėtai vyko evoliucija. O ar tik žmonės turi balso stygas? Bezdžionės GAL irgi turėtų jas turėti, nors ir labai primityvias. Čekuolis nesakė, kad Valinskas geriau nei Paksas ar Uspaskichas. Be to, Pakso partija dar kažką ir pasiūlo, Uspaskicho gal nelabai, tuo tarpu prisikėlėliai praktiškai nesiūlo nieko ir neturi idėjų. Čia, manau amžinas klausimas: kas geriau tas kuris kažką veikia, bet gali pakenkti (5 kolona) ar tas, kuris nieko nedaro?
Analog 2009-12-19 22:44
Pamirsot socdemus ir kubiliaus draugus.