Homoseksualumo gydymas - tik akių dūmimas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Windas 2009-04-07 12:21
Hmz dbr del bobu prabilus tai.. yra toks dalykas moteris nori lygiu teisiu.. vyras pisa jai i nosi.. lygios teises uzmirstos,.. ishkarto sako kaip VYRAS GALEJO PANAUDOT JEGA PRIESH MOTERI.. pala JUG LIGYBE jei draugas prishneka ko nereik ir gauna i duda kodel moteriai negalima? vnz moterys yra silpnoji lytis ir tegu lieka tokia o ne bando save auxtinti kaip nzn kas... ir tikrai yra daugiu kurios man visada pritare.. jos nenori dirbti o noretu sedet namie nes vyro darbas arti ir ishlaikyt seimas o ne moteru.. bet tox gyenimas kad ir jom tenka dirbti.. nesakau kad jos blogesnes tam tikruose srityse.. viskas ok del to bet.. tegu irgi per daug nesishakoja..
Anonymous 2009-04-07 13:38
omg,maniau siame puslapyje lankosi pazangus zmones,bent minimaliai susipazine su juos supanciu pasauliu,bet pasirodo, tiesiog delfio isaukleti ismustruoti vaikigaliai.kitaip sunku pavadinti tiek krionog tiek kitu nusisnekejimus jus bent medicinos enciklopedija atsiverskit,issiaiskinkit savokas,kuo skiriais homoseksualumas nuo iskrypimu kaip pedofilija,zoofilija,tada meginkit kazka diskutuot.o dabar kaip davatkos,perskaite ka delfyje konservatoriu uzsakymu raso pseudozurnalistai,rasot tokias nesamones...zmones,svieskites,pries diskutuodami,atrodot apgailetinai.
Anonymous 2009-04-07 13:40
Jau prisizvengiau is Windo pirmo komentaro.. puse nesupratau, bet nesvarbu.. Otto> kas tai? Buvo uzejes gerumas vienu momentu? Tai ka tu tuo norejai pasakyti? Reikia vel grazinti teise balsuoti tik vyrams, o moteru neisleisti is namu ar kaip?
Windas 2009-04-07 13:51
o tu matai kad buciau joms ka siules uzdrausti? jei esi aklas ir atleisk.. velniai zino kas ten toks ar tokia... visu pirma norejau pasakyt kad nereik shokti auxiau bambos.. ir nebandyt kazka i rodyti ko nera.. o jei iekia ligybes tai tegu eina iki galo ir neprikishineja kitur - jog ji moteri ir jautri... Moterys taip geros darbuotojos ir t.t. viskas ok, kaip minejau yra sferu kur jos nensuleidzia vyrams ir geresnes.. bet mums nebuna menesiniu ir nedarom balaganu.. o tai moteris toks produkas jog jei joms blogai tai visam pasauliui irgi bus blogai p.s. i hate nesireginusiu zmoniu nes vien ish vardo matosi kad durnas jis... nes nesuprasi kartais ar tai vyras ar moteris...
Otto 2009-04-07 17:12
Vieni šaukia; mes geručiai, tai tamsūs blogiečiai mus skriaudžia, kiti sako; nelįskit ir negausite į dūdą, atrodo, Windas jau baigė sudėlioti taškus, viskas turėtu būti aišku.. Žinoma, IP nuskaityti ir pagal paiešką sužinoti kas yra kas, taip pat nėra sunku, taigi, jei dar kas kam neaišku, ar kažko labai nesinori suprasti čia ir dabar, siūlau nepamiršti, apie ką diskutavome.
Anonymous 2009-04-19 16:51
Windas> pala, tuoj uzsireginsiu, galesi paziuret, is kur as, kokios lyties as ir t.t...negi man gaila?
Ash 2009-04-19 17:16
Na, vat ir prisiregistravau...
Anonymous 2009-04-19 18:09
Visų pirma,jeigu homoseksualai sugebės suprasti,kad jų pakraipa nėra normali,ir jie vaikų negali turėt,nei įsivaikint - tada aš juos suprasiu. Vaikui žala bus neišdildoma,jeigu jis augtų homoseksualų šeimoje.Jis tiesiog nesuprastų,kodėl jo mamytė ir tėvelis yra tėvelis ir tėvelis,ar mamytė ir mamytė.Be to,jo psichika būtų sužalota,nes tokiose šeimose auklėjimo tradicijos būtų persipynusios su homoseksualų mokymų ir t.t. Jų lindimas į viešumą,tai yra nu nesąmonė.Gyvenkit savo gyvenimą,darykit ką norit,jei tai netrukdo kitiems žmonėms.Bet kam savo nukrypimą demonstruot viešai? O jeigu jum homoseksualizmas yra normalu,tada pabandykit paaiškint štai ką: Kodėl evoliucijos metu,neatsirado galimybė žmonėms susilaukt palikuonių nuo tos pačios lyties atstovo?Jeigu būtų tai įmanoma,tada būtų nenukrypimas (homoseksualizmas).
Anonymous 2009-04-19 18:38
Apskritai žmogus niekada nesielgia nenormaliai. Jis elgiasi taip kaip moka. Kodėl tu nereikalauji iš mažo vaiko tarkim, kad jis nekakotų į kelnes? Tu greičiausiai pasakytum: „Nes jis negali kitaip.“ O tu įsivaizduok, kad homoseksualai negali kitaip daryti ir visiems mums atsiras toks pats nusiraminimas. Bet kai kurie įsitikinę, kad jie gali daryti, bet nenori (jiems jų egoizmas pataria taip galvoti). Ir šitas įsitikinimas juos laužo. Taikos ir laimės!
Ash 2009-04-21 18:58
Vardas...> as tikriausiai pasikartosiu, bet noriu pasakyti, kad tos pacios lyties seima nera atskirta nuo visuomenes, todel ir ju vaikai matys nuo mazens ir heteroseksualias seimas, girdes is savo draugu apie ju tevus ir gyvenimus. Siais nevarzomos informacijos perdavimo ir gavimo laikais net noredamas niekas nera izoliuotas taip, kad nematytu aplinkinio pasaulio ir to, kas jame vyksta. Na, nebent tie, kurie nenori nei girdeti, nei matyti kazko, kas neitelpa i ju mastymo "remus". O tas klausimas su evoliucija yra tikrai labai idomus. As galvoju, kad paprasciausiai gamta "nemato" prasmes to daryti, o juk evoliucija yra labai ilgas procesas, kuriam reikia ypatingu salygu ir t.t. Be to, staigus evoliuciniai procesai jau seniai pasibaige, dabar daugiau vyksta mutacijos del paciu zmoniu sudarytu salygu. Dar galvoju, kad jeigu ir nereiketu tokio reiskinio kaip homoseksualizmas (kalbu daugiau apie visa gamta, gyvunijos pasauli, o ne konkreciai apie zmogu), tai toks reiskinys ir isnyktu... "Gyvenkit savo gyvenimus"? O kas sako, kad homoseksualai negyvena savo gyvenimo? Jie taip pat eina i darbus, parduotuves, valgo, geria, kai kurie taip pat turi zalingu iprociu, skaito knygas, klausosi muzikos, turi hobiu ir t.t., ir pan. Nukrypimai? Na, man nukrypimas yra samoningas saves zalojimas rukalais, alkoholiu ir pan. dalykais, man tai labai nepatinka, be to, man, kuriai atliktos trys plauciu operacijos, visai nepadeda aplinkiniu rukymas ir as nenoriu, kad toks savo nebrandumas ir "nukrypimas" butu rodomas viesai, bet ar kas nors ka nors padarytu, kad man, astmatikams, kitiems zmoniems, norintiems sveikai gyventi, pagaliau protaujantiems zmonems butu geriau gyventi, kad pries akis nesmezuotu apsiruke ar prisigere zmones? Paskutinis aspektas - nemanau, kad koks nors zmogus noretu save itikinti, kad yra nenormalus, netinkamas visuomenei, nereikalingas vien del to, kad tu taip sakai. Ir vertimas ta padaryti yra tiesiog beprotiskas, jau reikalaujantis ir nezymaus protisko atsilikimo ar bent protisko nebrandumo. Nejaugi kas nors nores gyveti, susilaukti palikuoniu ir t.t. su tuo, ko nemyli? Kaip apskritai, tamsta, gali sakyti, kad meile galima pakeisti i kita? Arba nesi mylejes, arba pats bandai save apgauti. O kad vaiku tos pacios lyties atstovai negali susilaukti, tai, patikek, jie ir patys zino, bet priglausti vaika, kurio nesugeba heteroseksualus (tavo nuomone, normalus) tevai, tai ar ne geriau ta homo seima, nei jokios? (Sita dalis buvo tik del to, kad paziureciau, ar tikrai tau taip svarbus vaikai...) Velnias, sakiau trumpai parasysiu...See ya!