Nukentėjusieji nuo pesticidų susivienijo į judėjimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2009-11-09 18:51
"Tėvas ligos priežastimi laiko pesticidus." niekur nebuvo pamineta, kad tas jo tevas gyditojas, ar da koks ismanantis biologija... “buvo mokomas mokykloje” “Mums buvo sakoma, kad pesticidai nekenksmingi..."- etiketes klijuoja ne del prikolo... "Patrickas...susirgo Parkinsono liga. Jis mano, jog visa tai dėl pesticidų" velgi niekur nesakoma, kad jis ismano biologija. nesakau, kad nekenkia, bet stipriai trugsta argumentu. jei kvaili - ju kalte. reikejo tevui priziuret savo vaika labiau, o tam kitam reikejo etiketes skaityt.
kiesza 2009-11-09 19:13
nu ot lievas judejimas tas.. nepatinka maistas su strasom tai pirkit ponai ekologiska prasom ar naturalu o jei ir tai nepatinka visada galima uzsiauginti ka tik nori ir kaip tik nori.. Sitas judejimmas grynai pries ukininkus nustatytas kurie turi savo grudus pusvelciui atiduot ir dar jei negaletu pesticidais tresti augalu isvis manau kultu is jahtaro nebe po 8 tonas o geriausiu atveju po 4 ir visas maistas brangtu trecdaliu ir tie negrai pietuose dar alkanesni butu... zodziu pesticidai gerai yra tik protingi zmones ju nevartoja o durni sukauja..
zugalia 2009-11-09 21:38
kokie zarazos man i vyna pesticidu ipyle? apsirgau alkkoholizmu dabar zinosiu kas kaltas
Karvė 2009-11-10 02:24
Ar jūs bent perskaitėte dėl ko kovojama? Ne prieš pesticidus bendrai, o prieš jų naudojimą miestuose, vaikų žaidimų aikštelėse ir už buferinių zonų tarp pesticidais purškiamų pasėlių ir gyvenamų zonų įrengimą. Nemanau, kad paminėti žmonės turi rimtą pagrindą dėl savo nelaimių kaltinti pesticidus, bet reikalavimai sakyčiau dar gana logiški ir protingi. Į pesticidus įeina ir insekticidai, kurie skirti kovojimui prieš vabzdžius ir dažnai yra labai kenksmingi ir žmogui tiesioginio kontakto atveju. Tiesioginis kontaktas nereiškia bendro atvejo per maistą...
theboss 2013-05-29 16:48
Galeu zmones auginti augalus kuriuos valgome ir be chemijos, juk ir naturaliais budais galima naikinti ligas ir kenkejus, juk pilna literaturos apie tai...: Tik aisku, naturaliais budais neapsimoka, jei pardavimui augina, todel ir nuodijames.
immortallt 2013-05-29 16:59
Derlius sumažėtų 3x, kainos maisto iššaugtų 5-9x. Kaip tau taip? Insekticidai šiaip pagrįsti paralyžiuojančiu chemikalu, kuris veikia tik žemesnio lygio nervinę sistemą turinčius gyvius, kaip vabzdžius ir žuvis. Insekticidui pagrindas atrastas Australijoje, čiabuviai naudojo kažkokios žolės šaknis, kuriose buvo būtent šis toksinas, kuris pradžioje naudotas kaip natūralus insekticidas, o vėliau jis buvo susintetintas.