Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Aquarius 2014-05-15 11:11
O vokiečių kariai karo metais apkasuose prie jų dar patys šildydavosi
paranoiac 2014-05-15 11:14
Man patiko paskutinis komentaras vaizdo siužete. Ten maždaug taip sako: „Netyriau elektromagnetinių bangų poveikio, bet maistas, vanduo jas sugeria“. Nu tai čia paprastam žmogui, ypač visokiem grynas.lt skaitytojam, gali nuskambėt kaip baisiausias dalykas :DDD Nu tai aišku, kad sugeria, gi pats mikrobangų krosnelės veikimas tuo ir pagrįstas...
ra2 2014-05-15 11:23
paranoiac 2014-05-15 11:42
Bet šildant ant tos pačios "petelnės" dėl šiluminio poveikio taip pat vyksta įvairios cheminės reakcijos. Ypač jei dar prisvilini ką nors. Tai čia klausimas, kas vis dėlto labiau kenkia..
Iš to tikriausiai ir atsiranda visokios termiškai neapdoroto maisto idėjos :DDD
Kadras 2014-05-15 11:47
O dar zinant, kad pakaitintas aliejus yra labai blogai, o jei antra karta naudoji ta pati alieju, tai tampa organizmui tikras nuodas
Azuolas 2014-05-15 12:13
Tai žaliavalgiai gali valgyti maistą pašildyta mikrobanginėje?
ra2 2014-05-15 12:18
Dixis 2014-05-15 13:10
Aš kažkaip skaičiau kita versija: Mikrobangos yra tokio ilgio, kad i jas kaip tik telpa vandens molekulė. Paleidziant mikrobangas, vandens molekules "isibiuojamos" ir taip produktai pradeda silti. Jeigu pastebėjot, tai uzsaldytas maistas neatsila mikrobangeje normaliai sila greiciau ta vieta, kuri ir buna atsilus (kai vanduo skystam pavidale) Paiimk bet koki daikta, kuris neturi vandens ir jis nesils mikrobangeje.
Luitas 2014-05-15 13:14
Pastebiu, kad kuo labiau žmogus nieko nesupranta tuo labiau nori parašyti.
Elektromagnetinės bangos yra visur ir aplink mus šviesa irgi EM bangos. Pabuvęs ant salės įšyli irgi nuo EM.
O kažkada žmonės nebuvo prisitaikę valgyti ugnyje dezinfekuoto maisto, taip pat nebuvo prisitaikę plautis rankų ir dabar žmogus nėra evoliucijos pabaigoje jis kelyje kuriuo juda į ką niekas nežino.
vardasas 2014-05-15 13:25
man jau pradeda kenkti tokie straipsniai mobilus taipat savotiska mikrobange, tik skirtumas toks kad mobilus be perstojo mus kaitina o mikrobange kartais
sub 2014-05-15 13:33
Tik skirtumas tas, kad aliejaus yra įvairių rūšių, ir tarkim koks rapsų ir alyvuogių aliejus turi visai kitokias savybes prie tospačios temperatūras. Dar ir įpakavimas (tara) aliejaus labai svarbus dalykas. Kažkur skaičiau, bet nuorodos nenumesiu, kad aliejus turėtų būti tamsaus ir storo stiklo ar plastiko butelyje, laikomas sausoje ir tamsioje vietoje. Nežinau kiek čia tiesos, kiek melo.
sub 2014-05-15 13:38
Kiek pastebėjau beveik visas maistas šylą mikrobangėje, bet ta vieta kurioje daugiau vandens - būna skanesnė. Todėl jei pica pastovi pusę/visą dieną, šildydamas ją mikrobangėje pastau šalia stiklinę su vandeniu. Nežinau ar tai psichologinis efektas, ar tai ištikrūjų - bet maistas pašilęs būna skanesnis, nei šildomas be vandens.
sloggi 2014-05-15 13:44
Nezinau kaip su kitais, bet alyvuogiu alieju perkant yra rekomendacija neimti sviesaus butelio. Jai stiklas ziuret, kad butu tamsus. Kuo maziau prasisviecia tuo geriau, priedo nepalikt ant tiesioginiu saules spinduliu.
sloggi 2014-05-15 13:47
Del skonio nzn bet, yra rekomenduojamas kiekis kiek det i ta krosnele, jai dedama maziau reikia pastatyt vandens stikline salia. >.>
ra2 2014-05-15 14:40
Talkatif 2014-05-15 15:27
Na jo, ... Straipsnyje daugiau religijos nei mokslo VGTU kaip actu dangų nuo chemtrailu išvalyt nepatars?
ra2 2014-05-15 16:13
Niemand 2014-05-15 16:23
Cheminių reakcijų katalizavimas SAD generatoriais buvo ant bangos 1990 - 2000 m., bet nieko iš to nesigavo, efektas artimas nuliui. Pats laboratorinį dariau šiuo aspektu.
Atk 2014-05-17 13:36
Jos dirba ant rezonanso vandens, kuris yra 2,4 gigahercai, taip, kaip viskas (maistas) turi vandenį, todėl maistas šila. Todėl yra tokia teorija, kad žmogui pavojingas labai 2,4 gigaherco dažnis arba jo harmonikos.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Eksperimentas: prie veikiančios mikrobangų krosnelės geriau nesiartinti (video)