[Žinios trumpai] Vokietija blokuoja Ispanijos pagalbą: kelia skandalą net dėl atgyvenusių 30-ies metų senumo tankų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2022-06-12 21:15
qrvos niemcai su savo korupcianiais š..ais užp...o juodai juos reik varyti n...x iš Lietuvos, nes karo atveju jie iš savo žiurkių valdžios negaus įsakymo aktyviai gintis nuo ru išgamų, tokiu atveju LT liktų ant ledo viena bent jau karo pradžioje
ltwarrior18 2022-06-12 23:02
Kazkaip as sito ir tikejaus, jie dabar tikrai nekeis savo kurso del Ukrainos...
vanduo4 2022-06-12 23:08
To ir reikėjo tikėtis po to, kai Ukraina parodė nepagarbą Vokietijos prezidentui. Nori tapti ES nariu - išmok gerbti kitokią nuomonę.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-06-13 07:44
Aš kiek su vokiečiais susidūręs darbo reikalais, tai jie labai pasipūtę. Vis dar laiko save numeris vienas rase
vanduo4 2022-06-14 01:38
Visiškai nesistebiu. - Ukraina atvirai lygina Vokietijos santūrią politiką su nacizmo nusikaltimais, atsisako priimti Vokietijos prezidentą, visiškai nesiruošia suprasti ekonominės Vokietijos ir pačios ES padėties ir stebisi kodėl vokiečiai netiekia ginklų?!!!!! - Manau, vokiečiai nusprendė pastatyti į vietą išsišokėlius. Jie neprivalo tiekti ginklų Ukrainai, ypač kai iš jų viešai tyčiojasi. - Apskritai tas nacizmo kišimas betkokiomis aplinkybėmis, jau už?????so vokiečius. ----- - Arestovičius, dalbajobas, viešai kliedi apie vakarų sąmokslą padalinti Ukrainą ir pan., todėl jiems ir duoda tik tiek, kad nepralaimėtų. - Kaip ten bebūtų, Ukrainoje sprendžiasi Pasaulio ateitis, klausimas tik kokia kaina. - Kuo Arestovičius labiau rodys nepagarbą vakarams, tuo labiau Ukraina nukentės. Tai savotiška priverstinė brandos procedūra, mokantis gyventi bendruomenėje bei galvojant ne vien apie savo problemas, bet ir kaimyno.