[Žinios trumpai] Rusijos dienos proga prasidėjo košmaras: masiniai nulaužimai, Rusija buvo be interneto ir atkirsta nuo propagandos, per TV ėjo neįtikėtinos žinios  ()

Ukrainos programišiai pasveikino Rusiją jos dienos proga, nulauždami apie šimtą propagandinių svetainių ir televizijos kanalų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programišiai pasveikino rusus Rusijos dienos proga, nulauždami apie 100 svetainių ir televizijos kanalų.

Birželio 12 d., minint Rusijos dieną, rusams buvo parodyta, kaip pagerėjo  gyvenimo kokybė, valdant Vladimirui Putinui, taip pat patalpinta medžiaga su Rusijos kariuomenės karo Ukrainoje filmuota medžiaga.

Piratai įsilaužė į šimtus Kremliaus tinklalapių ir televizijos kanalų. Tarp „aukų“ buvo NTV, „Channel One“ ir „Rossija“.

Rusas Andrejus Šipilovas rašo, kad įsilaužėlių darbą pastebėjo po pietų: „Šiuo metu birželio 12 d., 12:30, realiu laiku, filmuoju uošvės TV ekraną. Nežinau kaip pas jus, bet čia visi centriniai Rusijos TV kanalai  nulaužti gerųjų žmonių, vaizdo įrašai, transliuojantys tiesą, sukasi ratu“.

Po jo įrašu vartotojai rašo, kad Rusijos socialiniame tinkle „VKontakte“ nepažįstami žmonės jau seniai serialuose publikuoja vaizdo įrašus apie karą.

 

Beje, buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas birželio 12 dieną „Twitter“ paskyroje pasveikino savo tautiečius,  paskelbęs nuotrauką, kurioje užfiksuotas iškirstas miškas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: