[Žinios trumpai] Įsiutęs Rusijos policijos majoras atliko viešą Rusijos pažeminimo akciją: „Gėda būti rusu!“ (Video)  ()

54 metų vyras daug metų gyveno Rusijos Federacijoje ir gavo šalies agresorės pilietybę, dabar dėl to labai gailisi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chmelnickio gyventojas, daug metų gyvenęs Rusijoje ir išėjęs į pensiją, sudegino karinį pažymėjimą ir pasakė, kad jaučia gėdą, būdamas rusu. Buvęs Rusijos policijos majoras pasisakė prieš agresiją ir pažymėjo, kad dėl tarnybos gailisi.

Apie tai pranešta Valstybinio tyrimų biuro puslapyje „Telegram“.

„Dar Sovietų Sąjungos laikais daugelis ukrainiečių išsilavinimą įgijo Rusijoje ir pradėjo ten savo karjerą. Daugelis jų grįžta namo, palikdami Rusijoje ištarnautus metus bei tuos, kurie šiandien ketina „denacifikuoti“ brolius“, – rašoma pranešime.

Daug metų gyvenęs Rusijos Federacijoje ir gavęs Rusijos pilietybę, į Ukrainą vyras grįžo 2006 metais. Visą gyvenimą dirbo agresorės šalies jėgos struktūrose, Volgogrado srityje užsitarnavo policijos majoro laipsnį.

Grįžęs į Ukrainą vyras pamatė, kaip gėdingai meluoja Rusijos propaganda. Jis atvirai smerkia Putino režimą ir net nustojo bendrauti su visais buvusiais kolegomis.

 

„Man gėda dėl to, kam tarnavau ir baisu net įsivaizduoti, kad galėčiau kariauti ir bomborduoti savo vaikystės miestą“ , – sako vyras.

Vaizdo įrašo pabaigoje jis sudegino savo karinį pažymėjimą.

„Būti rusu yra gėda“, – pridūrė Valstybinis tyrimų biuras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()