[Žinios trumpai] „Baisūs pinigai išleidžiami Putino saugumui. Monstriška! Manau, kad tokios kolosalios lėšos nėra išleidžiamos jokiam pasaulio lyderiui, nužudyti Putiną gali tik viena grupė“  ()

Rusijos Federacijos diktatorius Vladimiras Putinas turi tokią rimtą apsaugos sistemą, kad žmonėms iš išorės prezidento nužudyti beveik neįmanoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę televizijos kanalo „Ukraina 24“ eteryje išreiškė Rusijos politikas, opozicionierius Genadijus Gudkovas.

„Siaubingi pinigai išleidžiami Putino saugumui, monstriški! Manau, kad nė vieno pasaulio lyderio apsaugai neišleidžiama tokios kolosalios sumos pinigų“, – sakė Gudkovas.  Jis patikslino, kad pastaraisiais savo valdymo metais V. Putinas labai sustiprino savo apsaugą, gali būti, kad dabar jos dar padaugėjo. Todėl nužudyti prezidentą žmonėms iš išorės beveik neįmanoma.

„Jei kas ir gali ką nors padaryti Putinui, tai tik jo apsauga, žmonės, nuo kurių jis negali apsisaugoti. Tik patys artimiausi.  Tokių jis labiausiai bijo,“ – patikino Gudkovas.

 

Jis pažymėjo, kad netyla gandai, jog Putinas prieš invaziją į Ukrainą atnaujino beveik visą apsaugos ir tarnautojų personalą, bandydamas sumažinti riziką, kad jo nenužudytų arčiausiai esantys žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(5)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: