Rusai įsiutę: neveikia tūkstančiai „Samsung“ išmaniųjų telefonų - gamintojas įdėjo labai gudrią apsaugą, kurios neįmanoma apeiti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-06-19 11:26
Galėtu išvis visi gamintojai kurie nečiulpia putleriui padaryti, kad su rusų gsm operatoriais nebe veiktu jokie nauji tlf. Izoliacija turi apimti viską visas perkes, paslaugas ir tarptautinę prekybą 100%.
kestutisz 2022-06-19 12:44
Nesusiję su rusais, bet na dėkui už straipsnį, stengsiuos tikrai vengti tokių idiotiškų gamintojų kur prikuria visokių nesąmoningų ribojimų/registracijų/etc. Turėtų būti aišku su bet kokiu parduotu daiktu (bent jau consumerinių) - pardavei ir viskas, susitaikyk, kad čia jau ne tavo daiktas ir jau nebėra ką riboti. Čia rimtai reikia dar ir skambinėti aktyvacijom? Senokai samsungo neturiu ir manau tikrai neturėsiu...
Siguas 2022-06-19 14:53
Pas mane Xiaomi telefonas ir gaunu nustatymuose laikyti įjungta vieta - Lenkija. Įjungus Lietuva neveikia telefono atrakinimas pagal veidą. Nesu įsiutęs kaip rusai, nes gali būti, kad lenkijos rinkai buvo išleistas su ta funkcija, o lietuvos rinkai be. Tai gaunu visokius lenkiškus pranešimus, o lietuviškų negaunu.
Kyborg 2022-06-19 14:56
Na tuomet turbūt tau teks grįžt prie laidinio telefono. Nes visi gamintojai turi galimybę blokuot savo telefonus. Ir šia galimybe jau seniai naudojasi siekiant apribot "pilką" importą. Skambinėt į jokias aktyvacijas nereikia, tiesiog reikia bent trumpai pasinaudot telefonu toje šalyje kurios rinkai jis yra skirtas.
bahuriux 2022-06-19 15:12
Taip žinoma kodėl gi ne. Nsa, fbi, ir visos kitos slaptos es ir lt tarnybos įskaitant Kinijos jau turi jūsų pirštų antspaudus, vardą pavardę, emailą, soc tinklų acc duomenis, jūsų detalią istoriją gps kur ir kada lankotės, ką mėgstat su kuo miegat, tai kodėl neužbaigus pilnai jūsų bylos ir nenusiuntus jiems dar savo veido fotkės? Nieko asmeniško, bet žmonės kuo toliau tuo mažiau turi samoningumo. Tokie dalykai kaip laikas ir privatumas yra labai vertingi. Taip žinoma aš irgi nieko nelegalaus nedarau, bet vistiek nereikia pačiam apie save viską atskleidinėti kiekvienam paprašiusiam, arba apgaulės būdu. Pas mane visi trackinimai visuose devaizuose išjungti ir niekada jokiu biometrinių duomenų nepateikiau trečiosioms šalims.