[Žinios trumpai] Izraelio karininkas paaiškino, kaip gudriai Ukraina puola Chersoną be šarvuotos technikos ir kodėl rusai nieko negali padaryti – taktika super efektyvi, jie gauna į vienus vartus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-06-20 22:26
Naktinis matymas mano manymu dar ne viskas. Pagal mane didelis pliusas pareina iš JAV palydovų kurie informuoja kuria linkme juda karinė technika. Tada pakyla dronai ir tik paskui juda žmonės. Čia turi būti visas kompleksas, kad galėtum veikt. Žinai judėjimo kryptį rengi pasalą. Kitu atveju uzsirausi ant minų labai greit.
iPienius 2022-06-20 23:19
dronai labai gerau zvalgybai: pakabina viena virs kokio nors objekto ir laukia, kol atsiras judesys, o tada pila is artilerijos ar dar kazko. uzmaskuoja viena haubica, nustato kordinates ir laukia, kol dronas ka nors pamatys
Sausis 2022-06-21 13:42
Tiek dronus, tiek palidovų žvalgybą naudoja abi pusės, o čia paminėti esminai dalykai, dėl ko ukrainiečiams sekasi, ko ruskiai neturi, Chersono fronte. Taip kad jūsų abiejų komentarai yra pilstymas iš tuščio į kiaurą arba apie nieką.
donatasv 2022-06-21 15:18
Radai ką lygyti. Amerikos kosmoso programą/privačių kompanijų palydovus su ruso galimybėmis
Sausis 2022-06-21 21:22
Bitch please, su teksto suvokimu turi problemų? Nieko aš nelyginu, kaip ruzkiams sekas ar nesiseka tuos palydovus naudot, tai jau kita kalba, bet jie naudoja juos žvalgybai, nuo pat pirmo palydovo atsiradimo, kurį beje jie ir sukūrė. Straipsnyje gi rašo, visiškai ne tame pagrindinė esmė. Net jei jie turėtų amerikietišką žvalgybą, ji orkams nepadėtų. Tu bent skaitei, ar šiaip atėjai į random straipsnį pakomentuot caption obviuos šūdo?
donatasv 2022-06-21 22:02
Chill down. Nepatinka komentarai laisva į visas 4 puses. Ką straipsnyje rašo visiem ir taip aišku. Tik jei tikėsi kiekvienu šūdu kurį tau rašo tai ir baigsi dienas panašiai kaip putino pakalikas... visad įdomiau pasikapstyt ir paieškok kas ir kaip galbūt duoda daugiau, arba kas yra nutylima. Manyt, kad ukrainiečiai laksto po laukus ir taško rusus kurių ginkluotė n kartų didesnė už Ukrainos taip paprastai kaip čia teigiama tai būtų vaikiškai naivu ir juokinga. Čia eina pilnavertis karas finansuojamas pagrinde jav ir visų kitų po truputį. Kad jav nenumetė kelių padalinių informacijos perėmimui nuo infiltruotų žmonių, ryšių perėmimo ir palydovo nuotraukų tai mažai tikėtina. Juolab kada skiria milijardus tik ginklams. Duot ginklus ir tikėtis geriausio ne amerikono stilius ypač su tokiu priešu kaip rusas. P.S. mano asmeninia nuomone be rimtos kontržvalgybos ką turi jav Ukraina jau seniai būtų sudėjus ginklus. Tik tas informacijos teikimas yra nutylima dėl milijono priežasčių. Neparodyti priešui ką gali ir kiek info gauni, neeskaluoti viso konflikto dar labiau ir t.t..t.t..t.t.
Sausis 2022-06-21 23:34
Ir vėl, tai ką tu parašei yra seniai visiems žinoma ir labai gerai suprantama. Be JAV žvalgybos, ukrainiečiai jau seniai būtų užskasę grabais. Žmonių infiltracija, ryšių perėmimas ir tt. tai yra įprastas žvalgybų darbas ir jie tai darė visada. Dėl to JAV tiksliai ir pasakė, kada bus puolimas. Ir mums visko nereikia žinot, kuo mažiau žinom apie žvalgybą ir kontržvalgybą, reiškia tuo geriau jos dirba. Žvalgybos darbas, mušyje dėl Chersono, nėra kažkuom ypatingesnis, negu dėl kitų mūšių. Jeigu tu galvoji, kad kažiokia super duper slapta kritinė informacija dabar lemia ukrainiečių sėkmę šitam taške, tai klysti, nes Chersonas jau būtų užimtas.