[Žinios trumpai] Strelkovas įspėjo Donecką ir Luhanską: „Ukraina ateina - tai mirties loterija, bėkite!!!“  ()

Teroristas, buvęs Donecko separatistų vadas Igoris Girkinas, žinomas Strelkovo pravarde, ragina Donbaso gyventojus išvažiuoti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-22 [Žinios trumpai] Strelkovas įspėjo Donecką ir Luhanską: „Ukraina ateina - tai mirties loterija, bėkite!!!“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Strelkovas yra labai nepatenkintas rusų invazijos intensyvumu ir paruoštumu. Jis norėtų, kad Ukraina būtų okupuota greitai ir žiauriai - juk kalbame apie žmog, kuris 2014 metais tiesiogiai prisidėjo prie Malaizijos oro linijų lėktuvo numušimo. Tačiau Girkinas mato, kad ukrainiečiai ne šiaip laikosi, o ir sukelia milžiniškų nuostolių rusams.

„Prognozuoju, kad ši kova tęsis ilgą laiką, bus sunki, o rezultatų nebus dar daug savaičių“, teigė Girkinas. Pasak jo, Donbaso ateitis atrodo šitaip: Ukrainos ginkluotosios pajėgos atsiveš mobilius artilerijos pabūklus, greitai apšaudys okupantus, ir pasitrauks. Abi pusės bandys sunaikinti viena kitos artileriją.

Girkinas pabrėžia, kad apsiginti nuo ukrainiečių artilerijos atakų yra neįmanoma. „Taigi, jei Donecko ir Luhansko gyventojai turi galimybę išvažiuoti, patariu ja pasinaudoti. Geriau išsaugoti gyvybę, nes tai yra mirties loterija“, teigia Girkinas.

Girkinas yra didelis Rusijos gerbėjas, buvęs jos karininkas, nekenčiantis laisvo pasaulio ir laisvų žmonių. Tačiau visą invaziją jis kritikuoja Rusiją, kad ataka vyksta neparuoštai ir neprotingai. Girkinas giria ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų profesionalumą. Jis mano, kad vadinamieji „Boiko bokštai“ - dujų gavybos platformos Juodojoje jūroje - buvo atakuoti siekiant pritraukti rusų karinius laivus, kad ukrainiečiai juos galėtų sunaikinti raketomis.

(20)
(0)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: