Šoigu „pridėjo“ į kelnes, kai Putinas jį išsiuntė į Donbasą: nutekėjo slapta informacija, kur iš tikro jis atvyko ir ką ten darė  ()

Sergejus Šoigu vizitui pasirinko saugią Belgorodo sritį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Romanas Cimbaliukas tvirtina, kad Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu nesilankė okupuotose Ukrainos teritorijose.

Rusijos gynybos ministerijos pranešimas apie tariamą departamento vadovo Sergejaus Šoigu atvykimą į Rusijos kariuomenės vadavietę okupuotose Donbaso vietose pasirodė netikras. Tiesą sakant, vaizdo įrašas buvo nufilmuotas Belgorodo srityje, Rusijoje, kur buvo surengtas parodomasis šou Rusijos gynybos ministrui. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo ukrainiečių žurnalistas Romanas Cimbaliukas.

Anot korespondento, Šoigu lankėsi vadavietėje Belgorodo srityje, kur jam ir jį lydintiems generolams, buvo skaitomi orientaciniai pranešimai apie karo veiksmų Ukrainoje eigą. Ministras atsisakė atvykti į okupuotas Donecko ir Luhansko sritis. Priežastis  – baimė, kad Rusijos kariuomenės karinė vadovybė gali būti likviduota dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų smūgių.

 

Be to, aukščiausio rango atstovai nenori kalbėti apie realius Rusijos karių nuostolius, patirtus per karo veiksmus Ukrainoje, – aiškino žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(2)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: